ΙΝΤΕΡ

Νέο συμβόλαιο με Ίντερ ο Ικάρντι

Νέο συμβόλαιο με Ίντερ ο Ικάρντι

Ο Μάουρο Ικάρντι, μίλησε στη "Sport Mediaset" και τόνισε πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ίντερ για νέο συμβόλαιο και πως ο ίδιος θέλει να παραμείνει.

Ο Έρικ Τοχίρ παραδέχτηκε πριν λίγες ημέρες πως θέλει να φέρει στην Ίντερ τον Γιαγιά Τουρέ και πως δεν προτίθεται να πουλήσει τον Μάουρο Ικάρντι, διότι είναι από τους πιο χρήσιμους και σημαντικούς παίκτες των "νερατζούρι".

Ο 21χρονος βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού όπως η Τσέλσι, όμως δεν φαίνεται να αλλάζει αγωνιστικό περιβάλλον, αφού νέο συμβόλαιο ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι προ των πυλών, όπως άλλωστε παραδέχτηκε και ο ίδιος.

Ο Αργεντινός στράικερ, μίλησε στη "Sport Mediaset" και τόνισε πως "είμαστε κοντά σε συμφωνία. Θέλω να μείνω και πλέον μένει να τα βρει ο ατζέντης μου με την ομάδα".

Με δικό του γκολ στο 88', η Ίντερ επιβλήθηκε 2-1 της Ρόμα στο "Τζουζέπε Μεάτσα" και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, με τον ίδιο να λέει ότι "τα δώσαμε όλα στο γήπεδο και κάναμε ό,τι μας ζήτησε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Πιέσαμε ψηλά και βάλαμε γκολ. Ήταν μια εμφάνιση που χρειαζόταν θυσίες απ' όλους μας, ώστε να φτάσουμε στη νίκη.

Ο σύλλογος θέλει να γίνει ξανά μεγάλος και αυτό απαιτεί η ιστορία της Ίντερ. Του χρόνου, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για να διεκδικήσουμε μεγάλους στόχους".

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ