ΑΓΓΛΙΑ

Νέο συμβόλαιο με Σίτι ο Ρίτσαρντς

Νέο συμβόλαιο με Σίτι ο Ρίτσαρντς
Ρίτσαρντς-Σίτι

Σε οριστική συμφωνία με τον Μίκα Ρίτσαρντς για την υπογραφή νέου συμβολαίου μέχρι το 2013 ήρθε η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι

Ο ικανότατος αμυντικός δεσμευόταν ήδη με συμβόλαιο με τους "πολίτες" μέχρι το 2010, όμως με δεδομένο πως Τσέλσι και Άρσεναλ είχαν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη, η ομάδα του Έρικσον συμφώνησε μαζί του για νέο συμβόλαιο, με σαφώς καλύτερους οικονομικούς όρους, και το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2013.
"Ήθελα πάντα να είμαι σε αυτή την ομάδα και αυτό αποδεικνύεται με την υπογραφή αυτού του συμβολαίου. Όλα τα σενάρια μένουν στην άκρη και μπορώ να συγκεντρωθώ τώρα στο υπόλοιπο της σεζόν", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Ρίτσαρντς και συνέχισε:

"Ο προπονητής είναι σπουδαίος. Θα παλέψουμε για την Ευρώπη, κάτι που θα είναι κορυφαίο επίτευγμα. Θα προσπαθώ να δίνω το 100% του εαυτού μου σε κάθε ματς τόσο για την ομάδα όσο και για τη χώρα μου".

Την είδηση της μακροχρόνιας συμφωνίας με τον κεντρικό μπακ της Σίτι (και δεξιό μπακ στην Εθνική Αγγλίας) χαιρέτισε με δηλώσεις του και ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον:

"Τα νέα είναι φανταστικά, δείχνει ότι χτίζουμε για το μέλλον μας, διασφαλίζοντας ότι θα έχουμε για πολλά χρόνια ακόμα έναν από τους πιο ταλαντούχους παίκτες μας".

Το ίδιο ενθουσιασμένος φάνηκε και ο εκτελεστικός διευθυντής των "πολιτών", Αλιστάιρ Μάκιντος, ο οποίος πήρε μέρος στις διαπραγματεύσεις για το νέο συμβόλαιο του 19χρονου άσου:

"Τα νέα είναι τρομερά. Απ'όσο θυμάμαι, πρόκειται για την μεγαλύτερη χρονικά συμφωνία στην ιστορία της ομάδας. Ο προπονητής είναι ευχαριστημένος, όπως επίσης ο ιδιοκτήτης της ομάδας

Συνεργαστήκαμε καλά με τον Μίκα και τον πατέρα του για να φτάσουμε σε μία συμφέρουσα για όλους συμφωνία. Ανέκαθεν είχα στόχο να υπογράφω συμβόλαια με νεαρούς παίκτες για πολλά χρόνια, και συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ομάδα", κατέληξε χαρακτηριστικά.












TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ