ΑΕΚ

Νέο ταξίδι Μανωλά

Νέο ταξίδι Μανωλά
Σκέντερ

Κοντά στη μεταγραφή του στην Ένωση ο Μαρίν Σκέντερ. Ξεχώρισε Γιόζι και Λεάντρο ο Μανωλάς (videos)!

Ο Μανωλάς συγκέντρωσε αρκετά στοιχεία και ενημέρωσε τους φακέλους του σχετικά με ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και ενδιαφέρουν την ΑΕΚ μετά την επίσκεψή του στην Ουγγαρία και τώρα ετοιμάζεται για Ρουμανία.
Εκεί ο τεχνικός διεθυντής της Ένωσης θα εξετάσει κάποια διαδικαστικά θέματα που έχουν δημιουργηθεί με την πρώην ομάδα του Ιορντάκε, ο οποίο είχε δοκιμαστεί στους Θρακομακεδώνες και άφησε καλές εντυπώσεις στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Ρουμάνος επιθετικός φαίνεται να έχει πρόβλημα καθώς η πρώην ομάδα του υποστηρίζει πως έχει χρησιμοποιήσει πλαστά χαρτιά για να πάρει την ελευθέρας που τονίζει ο ίδιος ο παίκτης πως έχει. Ο Μανωλάς θα εξετάσει την υπόθεση και θα επιστρέψει με πολύτιμες απαντήσεις στην Ελλάδα για την υπόθεσή του.

Εκτός του Ιορντάκε ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα δει ακόμα ένα Ρουμάνο ποδοσφαιριστή -πιθανότατα επιθετικό- ο οποίος έχει προταθεί στην Ένωση.

Συγνώμη από Τζεμπούρ, αλλα..



Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Ράφικ Τζεμπούρ θέλησε να βελτιώσει την εικόνα του στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους συμπαίκτες του ζητόντας συγνώμη από όλους. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είδε θετικά την κίνηση του ποδοσφαιριστή του αλλά παρ όλα αυτά τον έστειλε να προπονηθεί μόνος του. Αυτή τη στιγμή ο Μπάγεβιτς δεν φαίνεται να υπολογίζει στον 25χρονο επιθετικό αλλά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί αν η συμπεριφορά του Τζεμπούρ βελτιωθεί με τον καιρό.

Η υπόλοιπη ομάδα συνέχισε κανονικά και χωρίς νέα προβλήματα την προετοιμασία της για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ με αντίπαλο την Λάρισα με τον "Ντούσκο" να δοκιμάζει αρκετούς παίκτες δείχνοντας πως δεν έχει καταλήξει ακόμα στους έντεκα της Κυριακής.

Την Πέμπτη στο διπλό ο Σάχα ήταν κάτω από τα δοκάρια με τους Γεωργέα, Αλεξόπουλος, Μαϊστόροβιτς και Ζεράλδο στην άμυνα από τα δεξιά στα αριστερά. Στην μεσαία γραμμή ο Μπερνς ήταν η έκπληξη με τους Σκόκο, Ενσαλίβα και Καφέ να παραμένουν στις θέσεις τους. Τέλος, στην επίθεση ο Μπάγεβιτς δοκίμασε δίπλα στον Μπλάνκο τον Εντίνιο, ενώ κατά τη διάρκεια της προπόνησης είδε και τον Παυλή αντί του Πορτογάλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τους βασικούς για κάποιο χρονικό διάστημα αγωνίστηκαν και οι Παυλής, Κουτρομάνος, Ντιούφ και Γκέντζογλου.

Βρέθηκε αντι-Μάχο, ξεχώρισαν Γιόζι-Λεάντρο (vid)

Τον τερματοφύλακα Μαρίν Σκέντερ της Όσιγιεκ έχει ξεχωρίσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για αντικατάσταση του Γιούργκεν Μάχο, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας. Οι Γκιόργκι Γιόζι και Λεάντρο ντε Αλμέιδα ξεχώρισαν στα μάτια του Στέλιου Μανωλά στην Ουγγαρία. Σε συμβιβασμό ΑΕΚ και Δώνης.

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ να μην έχουν τελειώσει (για την ακρίβεια τώρα "ξεκινάνε"), ωστόσο η σφιχτή οικονομική πολιτική της Ένωσης στο μεταγραφικό παζάρι, επιβάλει γρήγορες κινήσεις από το επιτελείο της ομάδας έτσι ώστε να προλάβει τους καλούς ελεύθερους παίκτες (βλέπε Ζαϊρί που χάθηκε).

"Κλείνει" Σκέντερ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του διεθνή Κροάτη τερματοφύλακα, ύψους 1,87, Μαρίν Σκέντερ. Ο 30χρονος πορτιέρο έχει γεμάτες χρονιές με την ομάδα της Όσιγιεκ και μάλιστα είναι διεθνείς, πίσω από τους Πλετίκοσα και Ρούνιε.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής(προφορική συμφωνία), με το κασέ του να είναι μεταξύ 200.000 με 300.000 ευρώ. Στις 30/6 ο παίκτης μένει ελεύθερος και όλα δείχνουν πως του χρόνου θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας.

Ξεχώρισε το "8" και τον Λεάντρο

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Στέλιος Μανωλάς βρίσκεται στην Ουγγαρία προκειμένου να παρακολουθήσει μεταγραφικούς στόχους που έχουν προταθεί και φυσικά είναι περιπτώσεις είτε φτηνές, είτε ελεύθερες μεταγραφές για το καλοκαίρι.

Δύο από αυτές της περιπτώσεις ξεχώρισε ο Στέλιος Μανωλάς στην αναμέτρηση που παρακολούθησε ανάμεσα στην Γκιορ και την Ντέμπρετσεν(2-2). Ο πρώτος πρόκειται για τον Λεάντρο ντε Αλμέιδα της Ντέμπρετσεν με την οποία σε τρία χρόνια έχει 77 συμμετοχές και 17 γκολ. Έχει καλή τεχνική και στα 27 του δείχνει καλή περίπτωση για την θέση του αριστερού μπακ.

Ο δεύτερος παίκτης που ξεχώρισε είναι ο 26χρονος Γκιόργκι Γιόζι της Γκιορ με 51 συμμετοχές και 6 γκολ. Αγωνίζεται με το Νο.8 και από το video στο youtube έδειξε καλά στοιχεία ενώ φαίνεται πως έχει και καλά στημένα. Και οι δύο αυτοί παίκτες ξεχώρισαν, αλλά φυσικά δεν είναι σίγουρο πως θα γίνουν μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ.

Δεν είδε Μπόζοβιτς, τελειώνει του Ιορντάκε

Ο επιθετικός που έχει ξεχωρίσει από DVD ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και ο Στέλιος Μανωλάς, είναι ο Μπόγιαν Μπόζοβιτς της Καποσβάρ. Ο 24χρονος επιθετικός, έχει δείξει καλά στοιχεία και για αυτό το λόγο ο τεχνικός διεθυντής της Ένωσης ήθελε να τον δει αγωνιζόμενο, κάτι που τελικά δεν κατάφερε.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ίλιε Ιορντάκε, που δοκιμάστηκε στους Θρακομακεδόνες, φαίνεται πως η υπόθεση του θα προχωρήσει και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κιτρινόμαυρους. Ο Στέλιος Μανωλάς από την Ουγγαρία θα πετάξει για Ρουμανία για να δει παίκτες που έχουν προταθεί, αλλά και για να τελειώσει την υπόθεση του ακραίου Ρουμάνου.

Τελικά... κερδισμένη από "Σόρε"


Και ενώ η περίπτωση του δεν βρίσκεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, φαίνεται τελικά πως τη δύσκολη αυτή εποχή(οικονομικά) η Ένωση θα βγει κερδισμένη. Ο λόγος για τον Στέφανο Σορεντίνο, που με τις εμφανίσεις του, ανάγκασε τις ιταλικές ομάδες να ενδιαφερθούν για αυτόν, με την Ρόμα όπως όλα δείχνουν να είναι η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Βέβαια αυτό δεν ενδιαφέρει καθόλου την Ένωση, αλλά αυτό που περιμένουν στην ΠΑΕ, είναι η πληρωμή της ρήτρας για τον Ιταλό γκολκίπερ (800.000 ευρώ) προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματα του παίκτη (έως και το 2010 ο παίκτης ανήκει στο δικέφαλο).

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Corriere dello Sport, η Κιέβο που αγωνίζεται τώρα ο Σορεντίνο, θα αγοράσει σίγουρα τα δικαιώματα του παίκτη προκειμένου να τον πουλήσει στη συνέχεια με τα διπλάσια στην Ρόμα. Έτσι από το πουθενά, η Ένωση θα βάλει στην τσέπη της περίπου 1 εκ., από μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που ταλαιπώρησε αρκετα την ομάδα με τα οικογενειακά του προβλήματα.

Τα βρήκαν στα μισά με Δώνη

Αφού η υπόθεση έφτασε στα άκρα, τελικά θα υπάρξει θετική έκβαση (τουλάχιστον για την ΑΕΚ) σχετικά με την αποζημίωση του πρώην τεχνικού της ομάδας, Γιώργου Δώνη. Ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Θανόπουλος είχε συνάντηση χθες με τον προπονητή του Ατρόμητου και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία.

Από το 1.350.000 που ζητούσε ο Έλληνας τεχνικός, τελικά θα λάβει περίπου τα μισά (ανάμεσα σε 650000 με 400000). Αυτό που απομένει είναι η συνάντηση των δικηγόρων των δύο πλευρών για να ολοκληρωθεί ο συμβιβασμός.

Δείτε τον Σκέντερ εν δράσει:





Δείτε τον Γκιόργκι Γιόζι με το Νο 8 να πετυχαίνει δύο γκολ:



Ο Λεάντρο ντε Αλμέιδα σκοράρει με φάουλ:



































































TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ