ΑΡΗΣ

Νέο τηλεφώνημα σε Χαριστέα

Νέο τηλεφώνημα σε Χαριστέα
Χαριστέας INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Χαριστέας όπως φαίνεται παραμένει πάντα η Νο1 επιλογή για την ενίσχυση της επίθεσης του Άρη κάτι που επιβεβαιώθηκε μετά και από την νέα κρούση προς το πρόσωπό του

Ο Άγγελος Χαριστέας ήταν από το ξεκίνημα του σχεδιασμού του φετινού Άρη ένας από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους ποδοσφαιριστών ηλικίας άνω των 24 και όπως φαίνεται παραμένει μετά την νέα κρούση στο πρόσωπό του.

Ο 32χρονος διεθνής επιθετικός και πρώην του Παναιτωλικού συνεχίζει να παραμένει ελεύθερος και φέρεται να ζήτησε διορία να απαντήσει μέχρι την Δευτέρα.

Η εκ νέου προσέγγιση στον Χαριστέα ήταν αποτέλεσμα της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης πριν την σέντρα του φιλικού με τον ΠΑΣ Γιάννενα μεταξύ διοικούντων της ΠΑΕ και του Μάκη Κατσαβάκη.

Βασικό αντικείμενο αυτής ήταν το τι μέλλει γενέσθαι με τις δύο μεταγραφικές κινήσεις για ποδοσφαιριστές άνω των 24 ετών. Ενός αμυντικού χαφ, με εξέλιξη να μην αποκλείεται να υπάρχει ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες, και ενός επιθετικού. Με πρώτη επιλογή όπως αποδείχθηκε τον Άγγελο Χαριστέα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ