ΑΡΗΣ

Νέος χορηγός η SIXT

Νέος χορηγός η SIXT
σημα

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε την σύναψη συμφωνίας χορηγίας με την εταιρία Lion Rental A.E. - SIXT

Η συγκεκριμένη εταιρία θα είναι επίσημος υποστηρικτής της ΠΑΕ Άρης ενώ στο πλαίσιο της χορηγίας η θύρα 1 θα μετονομαστεί σε Θύρα SIXT για την περίοδο 2008-2009.
Η Lion Rental A.E. είναι αποκλειστική δικαιοδόχος του ονόματος Sixt στην Ελλάδα. Η εταιρία ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 1998 και ξεκίνησε να λειτουργεί κανονικά τον Ιανουάριο του 1999. Η πετυχημένη ανάπτυξη της εταιρίας στην Ελλάδα, ξεκίνησε με την ίδρυση πέντε σταθμών ενοικίασης στην Αθήνα.

Σήμερα, το δίκτυο αποτελείται πάνω από 112 σταθμούς εξυπηρέτησης στις σημαντικότερες περιοχές της χώρας, νησιά, αεροδρόμια και συνεχίζει να επεκτείνεται.

Η δυναμική εκκίνηση στην αγορά μεταφράζεται σε στόλο που ανέρχεται σήμερα στα 12.000 αυτοκίνητα. Ο στόλος είναι μόλις 8 μηνών και ο καθορισμένος χρόνος ανανέωσης του είναι οι 12 μήνες. Η Lion Rental ασχολείται επίσης με μακροχρόνιες μισθώσεις, παρέχοντας σε εταιρίες το πλεονέκτημα απόκτησης καινούριων αυτοκινήτων της επιλογής τους, με την καταβολή ενός μηνιαίου μισθώματος.

Το δυναμικό Marketing, οι σημαντικές συνεργασίες και η εξυπηρέτηση Sixt είναι μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας της με αποτέλεσμα η Sixt να είναι πρωτοπόρος στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτου.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ