ΑΓΓΛΙΑ

Νέος ιδιοκτήτης στην Μπέρμιγχαμ

Νέος ιδιοκτήτης στην Μπέρμιγχαμ
μπερμιγχαμ

Ο Κάρσον Γιέουνγκ, επιχειρηματίας απο τον Χονγκ Κονγκ είναι ο νέος βασικός μέτοχος της Μπέρμιγχαμ

Μετά την απόφαση των Ντέιβιντ και Ραλφ Γκολντ, Ντέιβιντ Σάλιβαν, Κάρνε Μπράντι και Ρότζερ Μπάνερ να πουλήσουν τις μετοχές που κατείχαν στην Μπέρμιγχαμ αξίας 32,5 εκ. δολάρια, η Grandtop International, εταιρία του μεγιστάνα απο το Χονγκ Κονγκ, εξέφρασε το ενδιαφέρον της για την εξαγορά της αγγλικής ομάδας και οι διαπραγματεύσεις είχαν αίσιο τέλος.
Ο Κάρσον Γιέουνγκ, εμφανίστηκε χαρούμενος μετά την επίτευξη της συμφωνίας ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να κατέχει το πλήρες έλεγχο της ομάδας τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Το αγγλικό είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και πολλές χώρες το παρακολουθούν με αγωνία, ιδιαίτερα στην Κίνα και στο Χονγκ Κονγκ. Έχουμε μια τεράστια αγορά στην Κίνα και οι Ντέιβιντ Γκολντ και Ντέιβιντ Σάλιβαν αποδέχτηκαν το σχέδιό μας. Θα ήθελα, όσο γίνεται το συντομότερο, να έχω αποκλειστικά τα ηνία του συλλόγου".



Αξίζει να σημειωθεί πως ο δισεκατομυριούχος απο το Χονγκ Κονγκ, είχε "εμπλακεί" παλαιότερα και με την ομάδα Χονγκ Κονγκ Ρέιντζερς, ενώ σκοπός του είναι όπως δήλωσε χαρακτηριστικά να επενδύσει σε νέους παίκτες.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ