ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Νέος καυγάς για Μουρίνιο!

Νέος καυγάς για Μουρίνιο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τράβηξε πάνω του τα βλέμματα ακόμα και στο ματς Κυπέλλου με τη Λεβάντε, καθώς τσακώθηκε με τον αντίπαλο αμυντικό Σέρχιο Μπαλεστέρος. Η απίστευτη εκδοχή του "special one" για το περιστατικό.

Μπορεί η Ρεάλ να είχε μαζί της το μαξιλαράκι ασφαλείας των οκτώ γκολ από το πρώτο ματς στο "Μπερναμπέου" και να μην "τα έβαψε μαύρα" μετά την ήττα με 2-0 από τη Λεβάντε στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τους "16" του Copa Del Rey, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Ζοζέ Μουρίνιο να βρεθεί για μία ακόμα φορά στη δίνη του κυκλώνα.

Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός "Cadena Ser", λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε άγριο επεισόδιο μέσα στη φυσούνα με τον κεντρικό αμυντικό της Λεβάντε, Σέρχιο Μπαλεστέρος, και χρειάστηκε η παρέμβαση του γυμναστή των τερματοφυλάκων της Ρεάλ, Σιλβίνιο Λούρο, ώστε οι δύο άνδρες να μην έρθουν στα χέρια.

Όταν πάντως ρωτήθηκε ο Μουρίνιο για το συγκεκριμένο περιστατικό, θέλησε να δώσει τη δική του ξεχωριστή εκδοχή: "Όταν ετοιμαζόμουν να ρίξω στο ματς τον Πέπε, ένα άτομο από τον αντίπαλο πάγκο άρχισε να ουρλιάζει.

Έλεγε ότι με εκείνη την αλλαγή ήθελα να τους κοροϊδέψω. Εγώ του απάντησα ότι η αλλαγή αυτή είχε αποφασιστεί τρεις ημέρες πριν και ότι δεν κοροϊδεύω κανέναν.

Εάν ήθελα να κάνω κάτι τέτοιο θα τοποθετούσα τον Ίκερ στην επίθεση και θα έβαζα τον Πέπε τερματοφύλακα.

Εκείνο το άτομο που φώναζε δεν γνωρίζει ούτε εμένα ούτε τη Ρεάλ Μαδρίτης, εγώ δεν κοροϊδεύω συναδέλφους μου και απαιτώ τον μέγιστο σεβασμό".

Να σημειωθεί πως -ξεπερνώντας το εμπόδιο της Λεβάντε- οι "μερένγκες" προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας για πρώτη φορά από το 2006, με τον αντίπαλό τους στους "8" να είναι η συμπολίτισσα Ατλέτικο και το πρώτο ντέρμπι να είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη στο "Μπερναμπέου".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ