ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέος πρόεδρος της FIFPro ο Νταβίντ Αγκάνθο

Ο Νταβίντ Αγκάνθο με τη φανέλα του Άρη
Ο Νταβίντ Αγκάνθο με τη φανέλα του Άρη INTIME

Ο πρώην επιθετικός του Άρη Νταβίντ Αγκάνθο είναι ο νέος πρόεδρος της FIFPro, όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας στο Παρίσι.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο εξελέγη πρόεδρος της FIFPro του οργανισμού που εξυπηρετεί τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές διεθνώς και θα είναι στο συγκεκριμένο πόστο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο πρώην επιθετικός του Άρη είναι πρόεδρος του συνδέσμου των Ισπανών ποδοσφαιριστών και θα αντικαταστήσει τον Φίλιπ Πιάτ, ο οποίος παρέμεινε στο συγκεκριμένο πόστο για δύο τετραετής θητείες.

Η FIFPro είναι ένας οργανισμός ο οποίος αποτελείται από 70 ομοσπονδίες ποδοσφαιριστών. Ο πρώην φορ του Άρη ανέφερε μεταξύ άλλων μετά την εκλογή του: "Χωρίς τους ποδοσφαιριστές, δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, ας το ξεκαθαρίσουμε σε όλους αυτό.

Από τη FIFPro δεν πρόκειται να αφήσουν παίκτες και τις ενώσεις σου να προσβάλλονται. Από το παρελθόν πάντα σεβόμασταν και δείχναμε κατανόηση σε κάποιες καταστάσεις. Θα συνεχίσουμε να είμαστε, αλλά χωρίς να κάνουμε λάθος, πιστεύω ότι αυτή η ώρα ήρθε να δράσουμε ώστε η ανεξαρτησία μας να γίνει όσο το δυνατόν πιο μεγάλη από ποτέ'.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ