ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Νέος στόχος ο Πέπε

Νέος στόχος ο Πέπε
New Image

Με 5 μετεγγραφές ήδη στο ενεργητικό της και δαπάνη 40 εκ.ευρώ, οι "μπιανκονέρι" θέλουν τον 24χρονο κεντρικό μπακ της Πόρτο, ενώ καταθέτουν νέα πρόταση για Τρεζεγκέ

Πριν έξι χρόνια αποκτήθηκαν μέσα σε δύο ημέρες οι Μπουφόν και Τουράμ, σε μία άλλη μετεγγραφική περίοδο πέρασαν το κατώφλι του "Ντέλε Άλπι" οι Καναβάρο και Ιμπραΐμοβιτς, ενώ αυτή την εβδομάδα η διοίκηση της Γιουβέντους έχει ξοδέψει κοντά στα 40 εκ.ευρώ, φέρνοντας παίκτες της κλάσης των Ιακουίντα και Τιάγκο Μέντες.
Επόμενος στόχος σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ είναι ο Πέπε της Πόρτο, τον οποίο οι Ιταλοί παρακολουθούν εδώ και πολύ καιρό (έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Τιάγκο), με την Φιορεντίνα πάντως να αποτελεί έναν σοβαρό ανταγωνιστή, έχοντας καταθέσει πρόταση 10 εκ.εύρώ στους "δράκους".

Άμεση εναλλακτική λύση είναι ένας άλλος Βραζιλιάνος που αγωνίζεται στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ο Λουιζάο, με τις λύσεις των Καναβάρο (Ρεάλ Μαδρίτης) και Γκαράι (Σαραγόσα) να εγκαταλείπονται, καθώς ο μεν αρχηγός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ιταλίας έχει πολύ υψηλό κασέ ενώ ο άσος των Ισπανών θεωρείται πολύ άπειρος για τα μεγαλεπήβολα φετινά σχέδια των Ιταλών.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες της "Gazzetta dello Sport", η Γιουβέντους σκέφτεται να καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στον Τρεζεγκέ προκειμένου να τον κρατήσει στο Τορίνο.

Η αρχική πρόταση των 3 εκ.ευρώ το χρόνο θεωρήθηκε "γελοία και προσβλητική" από τον Γάλλο άσο, με την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι να εμφανίζεται διατεθειμένη να προσφέρει 4 εκ.ευρώ το χρόνο, κρίνοντας ότι τα 20 εκ.ευρώ που απαιτούνται για τους Τζιλαρντίνο ή Χούντελααρ είναι υπέρογκα ποσά.







TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ