ΑΡΗΣ

Νέος τεχνικός σύμβουλος ο Μαζίνιο

Νέος τεχνικός σύμβουλος ο Μαζίνιο
μαζίνιο

Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Μαζίνιο

Ο Μαζίνιο γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1966 στη Σάντα Ρίτα της Βραζιλίας. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Σάντα Κρουζ και συνέχισε στη Βάσκο Ντε Γκάμα. Το 1990 πήγε στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε στη Λέτσε και τη Φιορεντίνα και το 1992 επέστρεψε στη Βραζιλία και στην Παλμέιρας.

Φόρεσε τη φανέλα της Βαλένθια (1994-1996), της Θέλτα Βίγκο (1996-1999) με την οποία αντιμετώπισε τον Άρη στο κύπελλο UEFA, της Ελτσε (1999-2000) και έκλεισε την καριέρα του το 2001 στη Ντεπορτίβο Αλαβές.

Στη Εθνική ομάδα της Βραζιλίας έχει 40 συμμετοχές, ενώ εκτός από το παγκόσμιο κύπελλο στις ΗΠΑ, έχει αγωνιστεί ακόμη στο Μουντιάλ του 1990, έχει κατακτήσει το Κόπα Αμέρικα το 1989, το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες της Σεούλ, τρεις φορές το πρωτάθλημα Βραζιλίας και μία φορά το Κόπα Ντελ Ρέι με τη Βαλένθια. Έχει κερδίσει δύο φορές την ασημένια μπάλα στη Βραζιλία, το 1987 και το 1988.

Ο Μαζίνιο δήλωσε σχετικά για τη συνεργασία του με την ΠΑΕ Άρης: " Αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης και να ενταχθώ στην οικογένεια της, παρακινούμενος από το γεγονός ότι ο Άρης είναι μία από τις σπάνιες ομάδες στην Ευρώπη σε επίπεδο δυναμικής. Αυτό το πιστεύω πραγματικά και πιστεύω πως έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον σε Ελλάδα και Ευρώπη, μέσα από σωστή δουλειά.

Έχω έρθει κι άλλες φορές στην Ελλάδα, την πρώτη φορά ως αντίπαλος του Άρη όταν αγωνιζόμουν στη Θέλτα και είχα εντυπωσιαστεί από το κοινό του. Η δουλειά που γίνεται είναι επαγγελματική, το υλικό είναι καλό και πιστεύω ότι σύντομα θα φανούν τα αποτελέσματα. Οι στόχοι μας είναι η συνεχής ενίσχυση της ομάδας, τόσο αγωνιστικά, όσο και εξωαγωνιστικά.

Η διαμονή μου στη Βαρκελώνη θα μου δώσει την ευκαιρία να έχω καθημερινή επικοινωνία με τον Ασίς με σκοπό να βελτιώνουμε συνεχώς και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά και την οργανωτική της δομή, εκμεταλλευόμενος την εμπειρία μου από μεγάλους συλλόγους"



.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ