ΙΝΤΕΡ

"Νερατζούρο" για 3 χρόνια ο Λούσιο!

"Νερατζούρο" για 3 χρόνια ο Λούσιο!
Λούσιο-Βραζιλία

Παίκτης της Ίντερ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο αρχηγός της Εθνικής Βραζιλίας, Λούσιο, όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η Μπάγερν Μονάχου (videos)

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός γίνεται έτσι κάτοικος "Μεάτσα" μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στη Μπουντεσλίγκα, με τους Βαυαρούς να είναι ουσιαστικά αυτοί που ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής το μεσημέρι της Πέμπτης (16/7), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους.
"Μετά από πέντε χρόνια θητείας στη Μπάγερν, ο αρχηγός της Βραζιλίας Λούσιο αφήνει το Μόναχο για να πάει στην πρωταθλήτρια Ιταλίας Ίντερ.

Την Πέμπτη, ο παίκτης και το διοικητικό συμβούλιο συμφώνησαν να ακυρώσουν το συμβόλαιό του που είχε ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2010.



Ο 31χρονος, ο οποίος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Βόρειας Ιταλίας που έχει προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο, μετακινείται για ένα ποσό που δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί.

Ο Λούσιο πήγε από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Μπάγερν το καλοκαίρι του 2004. Στις πέντε περασμένες σεζόν, ο Βραζιλιάνος σημείωσε 7 τέρματα σε 144 εμφανίσεις του με τη Μπάγερν.

Ήταν μέλος των πρωταθλητριών και νταμπλούχων ομάδων της σεζόν 2005, 2006 και 2008", ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο βαυαρικός σύλλογος, ενώ την συμφωνία των δύο συλλόγων επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο γενικός διευθυντής της Μπάγερν, Ούλι Χένες.

"Απ'όσο ξέρω εγώ δεν υπάρχει ακόμα τίποτα το οριστικό", τόνισε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, αναφορικά με την περίπτωση συμφωνίας με τον Λούσιο, για να συμπληρώσει:

"Εάν η απόκτηση του Λούσιο σημαίνει εγκατάλειψη της προσπάθειας της Ίντερ για να πάρει τους Ντέκο και Καρβάλιο; Ναι, είναι εμφανές πως δεν μπορούμε να πάρουμε 40 παίκτες".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λούσιο πήρε μέρος στο πρόσφατο Κύπελλο Συνομοσπονδιών που έγινε στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, χαρίζοντας στη "σελεσάο" το βαρύτιμο τρόπαιο με το νικητήριο γκολ του (με κεφαλιά) στον τελικό της διοργάνωσης κόντρα στις ΗΠΑ.

O Λούσιο σε δράση:



O Βραζιλιάνος σκοράρει το νικητήριο γκολ στον τελικό του Συνομοσπονδιών:






















TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ