ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέρι, αποφάσισε!

Νέρι, αποφάσισε!
Καστίγιο

Συμφωνία Ολυμπιακού-Σαχτάρ για την παραχώρηση του Νέρι Καστίγιο, που προς το παρόν... κλωτσάει!

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στα 15 εκατομμύρια ευρώ (!) για την παραχώρηση του Μεξικανού επιθετικού, ο οποίος πλέον καλείται να αποφασίσει... Να πάρει μία απόφαση ζωής!
Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής από το περιβάλλον του 23χρονου άσου, ο Νέρι δεν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα Ουκρανίας.

Οι λόγοι είναι προφανείς... Σε καθαρά επαγγελματικό επίπεδο, ο Καστίγιο και ο πατέρας του, που εκτελεί και χρέη μάνατζερ, επιθυμούν ως επόμενο προορισμό ένα σαφώς καλύτερο πρωτάθλημα και μία πιο μεγάλη ομάδα, ενώ στη μέση υπάρχει πάντα και το γεγονός πως η μέλλουσα σύζυγος του Νέρι βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ενώ σύντομα το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας.

Πάντως, από την πλευρά της, η Σαχτάρ υποστηρίζει πως έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με την πλευρά του παίκτη! Μύλος...

Τί είπε ο Ολυμπιακός στον Νέρι...
Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφερθεί η στάση του Ολυμπιακού... Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να έχει σύντομα κατάληξη το συγκεκριμένο θέμα, ώστε να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος στον περαιτέρω σχεδιασμό τους. Γιατί αν φύγει ο Νέρι, το κενό του πρέπει να καλυφθεί με ποδοσφαιριστή ανάλογης κλάσης.

Γι' αυτό, λοιπόν, οι διοικούντες τον πειραϊκό σύλλογο ενημέρωσαν τον 23χρονο άσο πως αν θέλει να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, θα πρέπει άμεσα να βάλει την υπογραφή του στο αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο που του προτάθηκε. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει ο Καστίγιο να έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Σαχτάρ για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του, ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στο σύλλογο του Ντόνετσκ.
Εξωπραγματική πρόταση!
Σε ό,τι αφορά το οικονομικό μέρος της συμφωνίας; Οι πρωταθλητές Ελλάδας συμφώνησαν με την ουκρανική ομάδα, που ικανοποίησε πλήρως τις οικονομικές απαιτήσεις τους. Ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που η Σαχτάρ Ντόνετσκ προτίθεται να δώσει! Από τα χρήματα αυτά, ο Ολυμπιακός θα πάρει το 100% (!), ενώ το 25% που πρέπει να πάει στην τσέπη του Καστίγιο βάσει του ειδικού όρου που υπάρχει στην υπάρχουσα συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Μεξικανό επιθετικό, θα το δώσει στον παίκτη η Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το ποσό είναι άκρως δελεαστικό, αλλά και εξωφρενικό για τα ελληνικά δεδομένα. Πλέον, για να οριστικοποιηθεί η μετεγγραφή πρέπει να τα βρει ο 23χρονος επιθετικός με τους διοικούντες τη Σαχτάρ, όμως, όπως αναφέρουμε παραπάνω, δεν είναι διατεθειμένος προς το παρόν να πάρει το αεροπλάνο για την Ουκρανία.

Ο επιμένων νικά;
Η Σαχτάρ ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο. Η πρώτη επίσημη πρόταση που κατέθεσε στον πειραϊκό σύλλογο απορρίφθηκε, όπως είχε ανακοινώσει επίσημα η ερυθρόλευκη ΠΑΕ (χωρίς φυσικά να γνωστοποιήσει και το όνομα της ομάδας), όμως οι Ουκρανοί επιμένουν για την υλοποίηση αυτής της μετεγγραφής.

Η νέα βελτιωμένη προσφορά της Σαχτάρ φαίνεται πως έπιασε τόπο, όμως σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί πως ο Μεξικανός επιθετικός ήταν αρνητικός όταν η ομάδα του Ντόνετσκ είχε καταθέσει την πρώτη επίσημη πρόταση, καθώς η προοπτική της Ουκρανίας δεν τον συγκινούσε. O Νέρι εμφανίζεται ακόμα αρνητικός, όμως καλείται να αποφασίσει σύντομα για το μέλλον του...

Πρεμιέρα Ραούλ Μπράβο
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον Ραούλ Μπράβο εν δράσει με τη φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας. Ο Ισπανός αριστερός οπισθοφύλακας θα δώσει το "παρών" στη φιλική αναμέτρηση με τη Μαγιόρκα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (29/7, 19:30, ΝΕΤ) στο Κούφσταϊν.

Πρόκειται για το τέταρτο και πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας, αλλά και το τελευταίο κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, που διεξάγεται στο Σέεφελντ της Αυστρίας από τις 15 Ιουλίου. Όπως είναι γνωστό, οι ερυθρόλευκοι θα επιστρέψουν στη βάση τους την Τρίτη (31/7)...

*Ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ, Πέτρος Κόκκαλης, αλλά και ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Γιάννης Χρυσικόπουλος, βρίσκονται από το Σάββατο (28/7) στο Σέεφελντ της Αυστρίας και θα παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Ολυμπιακού στο φιλικό ματς με τη Μαγιόρκα του Άγγελου Μπασινά.

*Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν το Σάββατο (28/7) στις 19:15. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής. Από την προπόνηση αποχώρησε, για προληπτικούς λόγους, ο Ντομί, ο οποίος ένιωσε μία ενόχληση στον δεξιό δικέφαλο. Οι Τοροσίδης και Σέζαρ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Κοβάτσεβιτς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης σε έντονο ρυθμό. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Στολτίδης και Ζεβλάκοβ.

*Την Κυριακή (29/7), οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν το πρωΐ...





























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ