ΑΡΗΣ

Νέτο: "Δεν δικαιολογούμαι"

Νέτο: "Δεν δικαιολογούμαι"

Ο Ντάρσι Νέτο στο πλαίσιο της βράβευσης του για το καλύτερο γκολ της 14ης αγωνιστικής τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να επιδείξει και στο πρωτάθλημα την σταθερότητα της Ευρώπης.

Ο υπεύθυνος σκάουτινγκ του Άρη, Γιάννης Μιχαλήτσος, παρέδωσε στο Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο το βραβείο του καλύτερου γκολ της 14ης αγωνιστικής σχολιάζοντας:

" Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο Νέτο, γιατί το γκολ του δεν ήταν τυχαίο. Το ήθελε και του αξίζουν τα συγχαρητήρια. Του εύχομαι να έχει προσωπικές επιτυχίες, αλλά και με την ομάδα, που είναι εξίσου σημαντικό. Ο Νέτο έκανε πολλά τη χρονιά που μας πέρασε και εύχομαι να κάνει ακόμη περισσότερα στη συνέχεια. Έχουμε τη δυνατότητα για περισσότερα πράγματα. Στην Ευρώπη παίζουμε πολύ καλά και κανείς δε μας λέει ότι δεν έχουμε ελπίδα. Σίγουρα όμως πρέπει να κάνουμε κι ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο στην Ελλάδα για να ξαναβρεθούμε στα ευρωπαικά κύπελλα".

Από την πλευρά του ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Άρη τόνισε: " Είμαι πολύ χαρούμενος για το όμορφο γκολ που πέτυχα, αν και θα ήθελα να είχε συνοδευτεί με τους τρεις βαθμούς και όχι με τον έναν. Για ομάδα μας, ξέρουμε ότι δεν έχουμε κάνει καλό πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και θα δουλέψουμε για να ανατρέψουμε την κατάσταση στο β’ γύρο. Θα πρέπει τώρα να ξεκουραστούμε, να εκμεταλλευτούμε τις ημέρες των διακοπών, να σκεφτούμε τι έφταιξε και στη συνέχεια, η ομάδα να κερδίσει τα παιχνίδια στην έδρα της, αλλά και όσα περισσότερα μπορεί εκτός. Όπως στα καλά, έτσι και στα άσχημα, φταίμε όλοι μας. Εγώ δεν ήρθα για δικαιολογίες εδώ. Ο καθένας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να βελτιωθούμε. Τη σταθερότητα και τις εμφανίσεις που επιδεικνύουμε στην Ευρώπη, θα πρέπει να τη μεταφέρουμε και στην Ελλάδα".

Για την κλήρωση στο Europa League: " Τι να πεις για τη Μάντσεστερ; Έχει ένα υπέροχο και πανάκριβο ρόστερ και είναι ψηλά στη βαθμολογία της Premier League, αλλά έχουμε δύο μήνες μπροστά μας. Πρέπει πρώτα να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα, γιατί έτσι – με τα συνεχόμενα και επιτυχημένα παιχνίδια- θα φτάσουμε σε καλύτερο επίπεδο και στην Ευρώπη. Τότε θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο σε δύο νοκ άουτ παιχνίδια απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο. Κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει την ελπίδα και το όνειρο στην Ευρώπη. Πλέον η μεγαλύτερη μου ευχή είναι να ξεκουραστούμε, να έχουμε καθαρό μυαλό και να αλλάξουμε την κατάσταση της ομάδας στο β’ γύρο του Πρωταθλήματος".

Από σήμερα (20/12) μέχρι και την επόμενη Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα κόντρα στην Καβάλα στις 4 Ιανουαρίου (19:30) στο "Κλ. Βικελίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ