ΑΡΗΣ

Νέτο: "Μας αδικούν τα αποτελέσματα"

Νέτο: "Μας αδικούν τα αποτελέσματα"
Νέτο

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Άρη, Νέτο, τόνισε πως τα αποτελέσματα αδικούν την ομάδα του

Στις τάξεις της ομάδας του Άρη και συγκεκριμένα των ποδοσφαιριστών της υπήρχε πικρία για την απώλεια της νίκης αλλά συνάμα πιστεύω εν όψει της συνέχειας. Ντάρσι Νέτο και Βίκτορ Βιτόλο στις δηλώσεις τους φρόντισε να στείλουν μήνυμα νίκης εν όψει του εκτός έδρας παιχνιδιού που ακολουθεί στα Πηγάδια με την Ξάνθη με την τοπική ομάδα.
" Θα πάμε στην Ξάνθη συγκεντρωμένοι και σοβαροί και θα κυνηγήσουμε τη νίκη γιατί δεν είμαστε κακή ομάδα", τόνισε ο Νέτο εν όψει του παιχνιδιού που ακολουθεί στα Πηγάδια με την Ξάνθη με τον Βραζιλιάνο να ξεκαθάρισε ότι: " Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά μας αδικούν τα αποτελέσματα", με τον Βιτόλο να προσθέτει για το παιχνίδι που ακολουθεί για τον Άρη ότι: " Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι και σε οποιαδήποτε έδρα για τη νίκη. Έτσι θα πράξουμε και στην Ξάνθη και θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε".

Για την απώλεια της νίκης επί του Αστέρα Τρίπολης σύμφωνα με τον Νέτο ήταν: " Από τη μια ο διαιτητής και από την άλλη οι πολλές καθυστερήσεις των αντιπάλων μας. Είχαμε πολύ πάθος στο παιχνίδι μας αλλά ο αντίπαλος μας δεν μας άφησε να κάνουμε σωστά το παιχνίδι μας σε ένα ματς που γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο. Μπορεί να είχαμε τις κλασσικές ευκαιρίες να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ μετά το 1-1 αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας".

Από την πλευρά του ο Βιτόλο αναφερόμενος στην απώλεια της νίκης δήλωσε: " Θα έπρεπε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που τόσο πολύ θέλαμε όλοι μας όμως δεν μας ήθελε η μπάλα με το μόνο αρνητικό να είναι για μας το αποτέλεσμα που ήταν καθαρά θέμα τύχης".

Εκτός πάντως από την απώλεια του τρίποντου της νίκης στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Άρη προέκυψε ένα ακόμη πρόβλημα. Αυτό είχε να κάνει με τον Αλεχάντρο Λέμπο με τον διεθνή Ουρουγουανό της ομάδας της Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση να κληρονόμησε μία κάκωση στο γόνατό του.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ