ΑΡΗΣ

Νέτο: "Να ματώσουμε την φανέλα"

Νέτο: "Να ματώσουμε την φανέλα"
νετο

"Να ματώσουμε την φανέλα και να παίζουμε σαν το τελευταίο ματς της ζωή μας", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Νέτο

Ο Βραζιλιάνος άσος του Άρη, Ντάρσι Νέτο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7" αναφέρθηκε στην συνέχεια του πρωταθλήματος, τους λόγους που δεν κατάφερνε η ομάδα του να πάρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά και για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί των κιτρίνων.
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: " Απομένουν δέκα ματς, τα οποία όλα είναι δύσκολα. Είμαστε συνειδητοποιημένοι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να μπούμε στα πλέι οφ. Εχουμε χάσει έδαφος στην βαθμολογία, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από εμάς τους παίκτες.

Πρέπει να δώσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας, να ματώσουμε την φανέλα και να παίζουμε κάθε εβδομάδα σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι της ζωής μας. Διάθεση υπάρχει, οι δυνατότητες της ομάδας είναι δεδομένες, οπότε μπορούμε να τα καταφέρουμε".



Για τους λόγους που οι Κίτρινοι στα προηγούμενα παιχνίδια δεν κατάφερναν να φτάνουν στα επιθυμητά αποτελέσματα, τόνισε: "Από την αρχή της χρονιάς ήταν γνωστό σε όλους πως η ομάδα έχει πολύ καλό έμψυχο δυναμικό και μεγάλες δυνατότητες. Δυστυχώς από νωρίς μείναμε έξω σε δύο από τους τρεις στόχους μας. Ισως να μην καταφέραμε να δέσουμε σαν ομάδα και να μην ήμασταν ενωμένοι όσο θα έπρεπε.

Πλέον, και οι καινούργιοι παίκτες που ήρθαν από το καλοκαίρι στην ομάδα, έχουν προσαρμοστεί και ξέρουν πολύ καλά που βρίσκονται. Σημασία έχει να καταλαβαίνεις τι σημαίνει να φοράς την φανέλα του Αρη. Προσωπικά είμαι περήφανος που ανήκω σε αυτόν τον σύλλογο. Λόγω της μέτριας πορείας μας είμαι πολύ στεναχωρημένος.

Δεν έχω διάθεση να βγω από το σπίτι μου. Τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε τα πάντα για να επανέλθουμε στα επιθυμητά αποτελέσματα. Τίποτα δεν πρέπει να χρεωθεί στην τύχη. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι στον στόχο που μας έχει απομείνει. Υποσχόμαστε ότι θα μπούμε στα πλέι οφ για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό".





Για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Αρη στα παιχνίδια: "Ειδικά στους δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ, όταν μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο αυτό που αντικρίσαμε ήταν απίστευτο. Ολοι μας μείναμε έκπληκτοι από τα όσα βλέπαμε. Αυτό που γίνεται σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας είναι εντυπωσιακό. Πουθενά δεν υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα. Στην Βραζιλία κανείς δεν έχει αντικρίσει τέτοιες εικόνες. Μίλησα με τον πατέρα μου γιʼ αυτό πολλές φορές".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ