ΑΡΗΣ

Νέτο: "Να συνεχίσουμε το σερί μας με τον ΠΑΟ"

Νέτο: "Να συνεχίσουμε το σερί μας με τον ΠΑΟ"
INTIME SPORTS

Μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού για την μεταγραφή του Κώστα Κασναφέρη από τον ΠΑΣ Γιάννενα στον Άρη που διεξήχθη στο «Πανηπειρωτικό Στάδιο» οι Ντάρσι Νέτο και Χουάνμα έδειξαν να έχουν το μυαλό τους ήδη στο ντέρμπι του επόμενου Σαββάτου (11/09, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

" Ήταν ένα παιχνίδι που από την αρχή έπρεπε να το πάρουμε πολύ σοβαρά όπως μας είχε ζητήσει ο προπονητής μας. Πιστεύω ότι έγινε μία καλή και ομαδική δουλειά. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα αλλά ότι κάναμε την δουλειά που έπρεπε να κάνουμε", σχολίασε στην πρώτη του τοποθέτηση ο σκόρερ του Άρη, Ντάρσι Νέτο.

Για τον βαρύ αγωνιστικό χώρο ο Βραζιλιάνος σχολίασε: " Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ βαρύς και έκανε το έργο μας πολύ δύσκολο. Ήταν όμως κάτι που ίσχυε και για τις δύο ομάδες".

Κι όσο για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό το επόμενο Σάββατο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League είπε: " Αυτό έπρεπε να γίνει έγινε με τον ορισμό του παιχνιδιού την ημερομηνία που έπρεπε. Το παιχνίδι το περιμέναμε να γίνει τώρα γιατί αλλιώς θα υπήρχε ένα αγωνιστικό κενό. Θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι με μας να θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας από τα παιχνίδια μας στο Europa League και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος".

Κι όσο για το σχόλιό του για την πρώτη εμφάνιση των Φατί και Πορτίγια ήταν: " Είναι πάρα πολύ σημαντικό ότι είχα την ευκαιρία να αγωνιστούνε και θετικό ότι έδειξαν να ενσωματώνονται".

Η σκυτάλη πέρασε στον Χουάνμα που υπογράμμισε: " Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι σαν μία δυνατή προπόνηση όπου είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούνε ποδοσφαιριστές που έχουν καιρό να παίξουνε και δουλεύουνε σκληρά στην προπόνηση. Εξάλλου όλοι θα είμαστε πολύ χρήσιμοι αφού η χρονιά θα είναι πολύ μεγάλη".

Σε ερώτηση για το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τόνισε: " Είμαστε πανέτοιμοι και περιμένουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου θα τα δώσουμε όλα. Κι αυτό ώστε να είναι το ξεκίνημά ιδανικό κοιτώντας να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε το παιχνίδι μας".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ