ΑΡΗΣ

Νέτο: "Περιμένουμε δώρο από τον Λεβαδειακό"

Νέτο: "Περιμένουμε δώρο από τον Λεβαδειακό"
Νέτο, Αρης

"Περιμένουμε δώρο... από τον Λεβαδειακό", δήλωσε ο Νέτο κατά την βράβευση του ως MVP της 29ης αγωνιστικής

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός των "κιτρίνων" που παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Θόδωρο Δαλκίδη, δεν έκρυψε την χαρά του για την διάκριση, ενώ αναφορικά με τα πλέι οφ υπογράμμισε πως όλα θα κριθούν από τον Λεβαδειακό.
"Δυστυχώς η συμμετοχή στα πλέι οφ δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Εμείς οφείλουμε να κάνουμε το καθήκον μας και να κερδίσουμε τον Πανθρακικό και μετά θα δούμε τι έγινε στο παιχνίδι Λεβαδειακός - Λάρισα. Την προηγούμενη αγωνιστική περιμέναμε να μη χάσει ο Ολυμπιακός, αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν έγινε. Επιδίωξή μας είναι να κερδίσουμε τον Πανθρακικό και περιμένουμε ένα... δώρο από τον Λεβαδειακό", τόνισε ο Νέτο.

Όσο για την βράβευση του, είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το βραβείο, δεν είναι εύκολο για αμυντικό ποδοσφαιριστή να αναδεικνύεται MVP. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να βελτιώνομαι καθημερινά για να πάμε όλοι μαζί τον Αρη ψηλά, εκεί που του αξίζει να βρίσκεται".

Σ' ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η προπόνηση της Πέμπτης που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας, όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν στη διάθεση του Ιομάρ Μαζίνιο.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ