ΑΕΚ

Νέτο: "Πότε περιμένουμε να παίξουμε μπάλα;"

ÁÅÊ - ÁÑÇÓ<br>
AEK - ARIS
Νέτο INTIME SPORTS

Έντονα προβληματισμένος από τις τελευταίες εμφανίσεις του Άρη δήλωσε ο Νέτο μετά το τέλος του αγώνα

Νέτο: " Εγώ θα μιλήσω για τον εαυτό μου και θα πω ότι αισθάνομαι στενοχωρημένος γιατί κάθε φορά βγαίνω για την νίκη. Προερχόμαστε από τρεις ισοπαλίες σε τρία παιχνίδια όπου ποιοτικά ήμασταν πολύ ανώτεροι. Στους δύο πρώτους αγώνες έπρεπε να πάρουμε έξι βαθμούς και όχι δύο όπως και σήμερα να κερδίσουμε παίζοντας στην έδρα μας με τους φιλάθλους στο πλευρό μας άσχετα αν η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα".

Για τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες τόνισε: " Αυτό που με προβληματίζει είναι η εικόνα μας με ένα ρόστερ δυνατό. Δεν θα πω αν φταίνε κάποιοι ποδοσφαιριστές ή προπονητές. Θα πρέπει να έχουμε διαφορετική αντίδραση μέσα στους αγώνες".

Για την διαφορετική εικόνα στα δύο ημίχρονα είπε: " Αυτό που με στεναχωρεί και με προβληματίζει είναι η αντίδραση της ομάδας. Δημιουργούμε ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο κάνουμε κοιλιά. Τρεις αγώνες με τρεις βαθμούς δεν είμαι χαρούμενος. Είμαι χαρούμενος μόνο όταν κερδίζουμε και με τίποτα άλλο".

Για το αν ζήτησε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο τόνισε: " Σε κάποια φάση του αγώνα σε μια διεκδίκηση κεφαλιάς αισθάνθηκα ένα τράβηγμα και στο ημίχρονο είπα στον προπονητή μου ότι καλύτερο να γίνω αλλαγή".

Κι όσο για το αν θεωρεί το παιχνίδι της Τετάρτης περισσότερο ως ρουτίνα υπογράμμισε: " Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να σκεφτούμε έτσι. Θα πρέπει να μπούμε και να το κερδίσουμε. Είμαστε μια ομάδα Α΄ Εθνικής και ο Ασπρόπυργος Γ΄ Εθνικής και θα πάμε να πάρουμε την πρόκριση.

Όταν παίζουμε στο κύπελλο παίζουμε για να το κερδίσουμε ενώ στο πρωτάθλημα για να είμαστε ψηλά. Με τέτοιες εμφανίσεις όπως οι τελευταίες χάνουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και της διοίκησης στο πρόσωπο μας. Δεν καταλαβαίνω πότε περιμένουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Στο τέλος της χρονιάς".

Σανέλ Γιάχιτς: " Είχαμε καλή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο σε αντίθεση με το πρώτο ημίχρονο όπου ήμασταν πολύ κακοί και δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Άρη. Εγώ νιώθω πολύ καλά. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του προπονητή όποτε θέλει να με χρησιμοποιήσει".

Ισμαέλ Μπλάνκο: " Αυτό που προσπαθώ είναι να είμαι σε κάθε φάση μέσα. Είμαι λίγο πικραμένος γιατί η μπάλα πάει στο δοκάρι ή δίπλα από αυτό. Θα πρέπει να συνεχίσω όμως να δουλεύω για να είμαι πάντα έτοιμος".

Για το πόσο πίσω φέρνει την ΑΕΚ το σημερινό αποτέλεσμα: " Με την απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο και ότι σκοράραμε. Μένουμε ικανοποιημένοι μόνο βάση της απόδοσης και συνεχίζουμε".

Κι όσο για το ότι μεγαλώνει η διαφορά με την κορυφή είπε: " Αν και χάσαμε δύο βαθμούς μέσα στο "Κλ. Βικελίδης" δεν σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και συνεχίζουμε την δουλειά μας".

Αμπρέου: " Σήμερα πιστεύω ότι δεν μπορύμε να πούμε τι έφταιξε. Βρισκόιμαστε εν θερμώ. Από αύριο μπορούμε να πούμε κάτι τετοιο. Με τον ίδιο τρόπο που ελέγαξμε εμείς ην κυκλοφορία στο πρώτο ημίχροοο έκανε το ίδιο και η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο και θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Έχουνε απόλυτο δίκιο οι φίλαθλοί μας να γκρινι΄ζουν σε ένα παιχνίδι όπου μπήκαμε για την νίκη και μας έφυγε μέσα από τα χέρια".






















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ