ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Νέβες: "Ο Ρονάλντο και εγώ αποδείξαμε ότι το ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας έχει ποιότητα"

Ο Ρούμπεν Νέβες με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ
Ο Ρούμπεν Νέβες με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ © 2024 / AP IMAGES

Ο Ρούμπεν Νέβες μιλώντας στη σελίδα της πορτογαλικής ομοσπονδίας μίλησε για όσους αμφισβητούν την ποιότητα στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Ρούμπεν Νέβες όχι μόνο δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή του να φύγει από την Ευρώπη το καλοκαίρι του 2023 και να μετακομίσει στην Ασία για χάρη της Αλ Χιλάλ, αλλά θεωρεί πως η Σαουδική Αραβία είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Μιλώντας στη σελίδα της πορτογαλικής ομοσπονδίας, ο Πορτογάλος που κατέκτησε την περασμένη σεζόν και το πρωτάθλημα, αναφέρθηκε σε όσους αμφισβητούν την ποιότητα που υπάρχει και τους προέτρεψε να το παρακολουθήσουν.

"Καλώ αυτούς τους ανθρώπους που αμφισβητούν την ποιότητα του πρωταθλήματος να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας.

Αν συγκρίνετε τα δεδομένα μου στο GPS στο αγγλικό ποδόσφαιρο με το σαουδαραβικό ποδόσφαιρο, τρέχω ακόμα περισσότερο, αλλά με τη διαφορά ότι τρέχω στους 40 βαθμούς.

Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Τόσο ο Ρονάλντο, όσο κι εγώ αποδείξαμε σήμερα ότι το ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας έχει ποιότητα".

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ