ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Νέβιλ: "Δεν νομίζω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τερματίσει μέσα στην πρώτη πεντάδα"

Νέβιλ: "Δεν νομίζω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τερματίσει μέσα στην πρώτη πεντάδα"
PRINT SCREEN

Η ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπρέντφορντ στις καθυστερήσεις ήταν αρκετή ώστε να της δώσει το τρίποντο αλλα όχι για να ενθουσιάσει τον Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος δεν έκρυψε την απαισιοδοξία του για το φινάλε της φετινής σεζόν για τους κόκκινους διαβόλους.

Ο Σκοτ Μακτόμινεϊ έσωσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από ένα μεγάλο κάζο το απόγευμα του Σαββάτου αφού πέρασε αλλαγή στο 87ο λεπτό με το σκορ στο 1-0 επί της Μπρέντφορντ και κατάφερε να βάλει φωτιά στο "Ολντ Τράφορντ" υπογράφοντας την ανατροπή με δύο δικά του γκολ στις καθυστερήσεις.

Κάπως έτσι οι κόκκινοι διάβολοι έφτασαν στην τέταρτη νίκη τους στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές της Premier League, με την 10η θέση στην οποία βρίσκονται στην παρούσα φάση να μην κάνουν καθόλου αισιόδοξο τον Γκάρι Νέβιλ ενόψει της συνέχειας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Δεν νομίζω πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τερματίσει μέσα στην πρώτη πεντάδα αυτή τη σεζόν. Απέχει πολύ από αυτό.

Και μου προκαλεί έκπληξη επειδή επτά με οκτώ εβδομάδες πριν, τους έβλεπα για την τρίτη θέση", τόνισε ο παλαίμαχος μπακ του αγγλικού συλλόγου και νυν τηλεσχολιαστής, για να εκφράσει παράλληλα τις αμφιβολίες του κατά πόσο ο τερματοφύλακας Ονάνα έχει μπορέσει να προσαρμοστεί στην ομάδα μετά από τη μετακίνησή του από την Ίντερ το καλοκαίρι.

Μάλιστα ο Νέβιλ έκανε σύγκριση της Τσέλσι με την Γιουνάιτεντ, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων: "Νομίζω πως η Τσέλσι είναι πιο κοντά στην πεντάδα σε σύγκριση με την Γιουνάιτεντ επειδή έχουν μερικούς πραγματικά καλούς ταλαντούχους παίκτες.

Η ηλικία του είναι πολύ καλύτερη σε σύγκριση με το ρόστερ της Γιουνάιτεντ".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ