ΑΕΛ

Νίκη επί της Καβάλας

Νίκη επί της Καβάλας
Σιμόν Αμπουχατζίρα INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ με γκολ του Αμπουχατζίρα επικράτησε με 1-0 της Καβάλας σε φιλική αναμέτρηση στο Καρπενήσι

Η ΑΕΛ ήταν η νικήτρια στην φιλική αναμέτρηση με την Καβάλα στο Καρπενήσι το απόγευμα της Κυριακής.

Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα επικράτησε με 1-0 με γκολ που σημείωσε ο Ισραηλινός Αμπουχατζίρα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου (49').

Η Καβάλα φάνηκε να μπαίνει πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο ημίχρονο και να ελέγχει κάπως την αναμέτρηση, ωστόσο η Λάρισα ήταν αυτή που δημιούργησε τις περισσότερες επικίνδυνες φάσεις στην εστία του Βαγιέχο, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρά το γκολ που σημείωσε η Λάρισα στο 49' με τον Αμπουχατζίρα, η ποιότητα που παιχνιδιού έπεσε και σε αυτό έπαιξε ρόλο οι αλλαγές που έκαναν οι δύο προπονητές για να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και πρόσωπα.

ΑΕΛ: Βιέρα (37΄Αμπάρης, 70' Σωτηρίου), Νταμπίζας (46' Κολοβέτσιος, 86' Λούγκος), Ταυλαρίδης , Βενετίδης (46' Κατσιαρός), Καρανίκας (46' Ιγκλέσιας), Ρομέου (70' Ρέντζας), Γκαμπέτας (70' Νταλένο), Μετίν (46' Σιατραβάνης, 80' Ελευθεριάδης), Σίμιτς (46' Πούρι), Μπλάζεκ (46' Βούζας, 80' Τσιλούλης), Αμπουχατζίρα (70' Μακίνουα).

Καβάλα: Βαγιέχο (46' Κατεργιαννάκης), Παβίσεβιτς, Πετκάκης (46' Οικονόμου), Θεοδωρέλλης (70' Σκλιοπίδης), Ντουγκλάο (65' Αυλωνίτης), Σιόντης (46' Γκόβας, 70' Ναζλίδης), Ντιέ, Ντικρόκ, Ιωάννου, Αλεξάντροβιτς (75' Δρόσος), Σουλτανίδης (46' Γιάννου).

Με την ομάδα της Λάρισας, δοκιμάστηκε και ο 22χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός Τζούλιο Νταλένο, ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών (Γ' Εθνική).

Όσον αφορά την Καβάλα, δεν αποκλείεται την Δευτέρα να ανακοινωθεί η απόκτηση του Ιταλού Ναπολεόνι από τον Λεβαδειακό, ενώ μέσα στα ανταλλάγματα μπορεί να είναι και ο Σουλτανίδης, το οποίο θέλει η ομάδα της Βοιωτίας. Κοντά σε συμφωνία με την Πολόνια Βαρσοβίας είναι ο Σμολάρεκ.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ