ΑΡΗΣ

Νίκη για να κλειδώσει την 4η θέση

Νίκη για να κλειδώσει την 4η θέση
Αρης πανηγυρικο

Την νίκη θέλουν άπαντες στον Άρη στο ματς κόντρα στην ΑΕΛ στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για να "κλειδώσουν" την 4η θέση

Δεδομένου ότι τον επαναληπτικό προημιτελικό της Πέμπτης με την Skoda Ξάνθη και τον σημερινό αγώνα με την ΑΕΛ χωρίζουν μόλις τρεις μέρες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές ως προς το βασικό του σχήμα όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει. Όσο για το σχήμα που αναμένεται να παρατάξει ο "Ντούσκο" θα είναι και πάλι το 4-3-3.
Ο Χαλκιάς αναμένεται να καθίσει κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ρονάλντο και Γιάχιτς δεδομένης και της απουσίας λόγω τιμωρίας του Αβραάμ Παπαδόπουλου με τον Νέτο και τον Αουρέλιο να καλύπτουν την δεξιά και αριστερή πλευρά της άμυνας.

Στο χώρο του κέντρου η τριπλέτα θα αποτελείται από τους Νεμπεγλέρα, Ίβιτς και ένας εκ των Σιστόν ή Πρίττας ενώ σε αυτήν της επίθεσης θα επανέλθει ο Αμορόζο δίπλα στον Κόκε αλλά και τον Κάλβο αντί του Φελίπε.

Την αποστολή του Άρη όπως την ανακοίνωσε μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ο Μπάγεβιτς για τον σημερινό αγώνα με την Λάρισα αποτελούν οι ακόλουθοι 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Κέλεμεν, Χαλκιάς, Νέτο, Αουρέλιο, Χαβίτο, Τιάγκο Ζεντίλ, Φελίπε, Κάλβο, Αμορόζο, Ιβιτς, Πρίττας, Νεμπεγλέρας, Γιάχιτς, Κόκε, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Σιστόν, Κουλουχέρης και Κολτσίδας.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Παπαδόπουλος και οι τραυματίες Γκαρσία, Καράμπελας και Παπάζογλου.

Οι πιτσιρικάδες παίζουν μπάλα



Πριν από την έναρξη του σημερινού αγώνα μεταξύ του Άρη και της Λάρισας στο "Κλεάνθης Βικελίδης", οι πιτσιρικάδες των τμημάτων υποδομής του Άρη με την ομάδα του Πυρσού Αγίας Τριάδας θα δώσουν αγώνα επίδειξης. Με τον τρόπο αυτό οι φίλαθλοι Άρη που θα βρεθούν στις κερκίδες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν το τμήμα των bambini, με παιδιά γεννημένα από το 2000 έως το 2002.








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ