ΑΡΗΣ

Νίκη για να τελειώνει με τα πλέι οφ

Νίκη για να τελειώνει με τα πλέι οφ
κουπερ

Με πολλές απουσίες θα παραταχθεί ο Άρης στο Κυριακάτικο ματς εναντίον του Λεβαδειακού

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές του που συμπεριέλαβε στην αποστολή του με αυτούς να είναι οι: Πέσκοβιτς, Πιοβεζάν, Νέτο, Ορτίθ, Κουλουχέρης, Νασούτι, Κάλβο, Χαβίτο, Πρίττας, Γκαρσία, Ναφτί, Κάμπορα, Κόκε, Αράνο, Λαμπριάκος, Ντέιλι, Τζόνσον, Αντού, Αραβίδης και Βαγγέλη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σηφάκης για προληπτικούς λόγους και Ρονάλντο για να εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του από τις εφτά κίτρινες κάρτες που έχει συμπληρώσει και οι Φερνάντεζ, Φρασέρι, Μεριέμ, Γραικός, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης και Αγτζίδης.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό σημείωσε ότι το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην προσπάθεια για είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος λέγοντας: « Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι κρίσιμο και σημαντικό στην προσπάθεια που κάνουμε για είσοδο στα πλέι οφ.

Πρέπει μετά τον αγώνα στην Καβάλα να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να είμαστε προσεκτικοί απέναντι σε ένα αντίπαλο που μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία. Χρειάζεται, λοιπόν, μεγάλη προσπάθεια ώστε να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και να εξασφαλίσουμε σε ένα μεγάλο – αν όχι ολοκληρωτικό - ποσοστό την είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος

».

Κι όσο για το 4-4-2 του Κούπερ με φόντο την οριστικοποίηση της παρουσίας της ομάδας του στα φετινά πλέι οφ; Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη κάτω από τα δοκάρια θα επαναφέρει τον Πέσκοβιτς αντί του Σηφάκη με δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τον Νασούτι και παρτενέρ του και πάλι τον Κουλουχέρη αντί του τιμωρημένου Γκιάρο έχοντας τους Νέτο στα δεξιά και Αράνο στα αριστερά των μπακ.

Στα χαφ της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ναφτί με τον Πρίττα κι από εκεί και πέρα τους στα άκρα των χαφ τον Κάλβο στα αριστερά και στα δεξιά ον Χαβίτο ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Κάμπορα και Κόκε.







TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ