LA LIGA

Νίκη η Βιγιαρεάλ, τίτλο η Μπαρτσελόνα

Νίκη η Βιγιαρεάλ, τίτλο η Μπαρτσελόνα
κάνι ιμπαγάθα πιρές

Η Βιγιαρεάλ κέρδισε με 3-2 την Ρεάλ Μαδρίτης στο "Μαδριγάλ", έτσι η Μπαρτσελόνα κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο στην Ισπανία (videos)

Οι παίκτες της Μαγιόρκα αύριο στο νησί θα παραταχτούν και θα χειροκροτήσουν τους τους "μπλαουγκράνα" με την είσοδό τους στο γήπεδο, καθώς από σήμερα επέστρεψαν στον θρόνο της χώρας, έπειτα από δύο χρόνια που το πρωτάθλημα κατακτούσε η Ρεάλ.
Αυτή είναι η 19η φορά που η "Μπάρτσα" αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στην ιστορία της, έχει ακόμη όμως πολύ δρόμο για να φτάσει την "βασίλισσα" που μετρά 31 τρόπαια.

Όσον αφορά στο ματς του "Μαδριγάλ", η Βιγιαρεάλ πήρε την νίκη χάρη σε τέρμα του Καπντεβίλα στο 90' και έπιασε στην 4η θέση την Βαλένθια, η οποία αντιμετωπίζει αύριο την Ατλέτικο.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα της Ρεάλ, η οποία παρέμεινε 8 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα και δεν έχει την δυνατότητα να την φτάσει έχοντας ακόμη δύο ματς να δώσει.

Οι Μαδριλένοι είχαν ισοφαρίσει πάντως στο 88' με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν να πετυχαίνει γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει λόγω όφ-σάιντ, αλλά δύο λεπτά αργότερα το λάθος του Ίκερ Καστίγιας επέτρεψε στον Χοάν Καπντεβίλα να χαρίσει την νίκη στο "κίτρινο υποβρύχιο".

Το σκορ είχε ανοίξει ο Ρομπέρ Πιρές στο 17' για τους γηπεδούχους, ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φααρτ είχει απαντήσει στο 46' και ο Κάνι στο 63' είχε κάνει το 2-1.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Χάβι Βέντα, Γκονσάλο Ροντρίγκες, Ντιέγκο Γκοντίν, Καπντεβίλα, Εγκουρέν, Ιμπαγάθα (51' Μπρούνο), Κάνι, Πιρές (83' Μάτι Φερνάντες), Χοσέμπα Γιορέντε (71' Νιχάτ), Τζουζέπε Ρόσι.
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Φάμπιο Καναβάρο, Χάιντσε, Μιγκέλ Τόρες (73' Ντρέντε), Χάβι Γκαρθία, Λασανά Ντιαρά, Ρόμπεν, Φαν Ντερ Φααρτ (73' Παρέχο), Ραούλ, Χούντελααρ (46' Ιγκουαΐν).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής:

Σάββατο
Ντεπορτίβο - Χετάφε 1-1 (85' Ρίκι / 46' Σολδάδο)
Οσασούνα - Σεβίλλη 0-0
Βιγιαρεάλ - Ρεάλ 3-2 (17' Πιρές, 63' Κάνι, 90' Κάνι / 46' Φαν Ντερ Φααρτ, 88' Ιγκουαΐν)

Κυριακή
Μπέτις - Αλμερία (18:00)
Εσπανιόλ - Μπιλμπάο
Σανταντέρ - Βαγιαδολίδ
Χιχόν - Μάλαγα
Νουμάνθια - Ουέλβα
Μαγιόρκα - Μπαρτσελόνα (20:00)
Ατλέτικο - Βαλένθια (22:00)

βαθμολογία

Βιγιαρεάλ - Ρεάλ 3-2



















































TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ