ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Νίκη με ανατροπή για τη "βασίλισσα"

Νίκη με ανατροπή για τη "βασίλισσα"

Αν και βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ διαφορά, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 3-2 τους Λος Άντζελες Γκάλαξι στο "Rose Bowl" και ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την φετινή αμερικανική περιοδεία της στις ΗΠΑ (video)

Ουσιαστικά οι "μερένγκες" του Ζοσέ Μουρίνιο αποχαιρέτησαν τις Ηνωμένες Πολιτείες έχοντας το απόλυτο των νικών, καθώς στο πρώτο τους φιλικό την περασμένη Τετάρτη που έδωσαν κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα στο Σαν Φραντσίσκο, είχαν επικρατήσει των Μεξικανών με το ίδιο ακριβώς σκορ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο ημίχρονο ανήκε στην ομάδα του Λος Άντζελες καθώς προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα τέρματα των Ντούνιβαντ (40') και Ντόνοβαν (45' πεν.).

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μουρίνιο πραγματοποίησε οκτώ αλλαγές, ρίχνοντας στον αγωνιστικό χώρο αρκετά από τα "βαριά ονόματα" της ομάδας, με τους Μαδριλένους να δίνουν μερικά δείγματα του ταλέντου τους στους 89.134 φιλάθλους που έκοψαν εισιτήριο για να τους παρακολουθήσουν καθώς σημείωσαν τρία τέρματα μέσα σε 45 λεπτά.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν βρήκε δις το δρόμο προς τα δίχτυα μέσα σε δέκα λεπτά (52', 62') υπενθυμίζοντας σε όλους πως αυτός ήταν πέρυσι ο δεύτερος σκόρερ της ισπανικής Λίγκας πίσω από τον Λιονέλ Μέσι, ενώ τη φιλική νίκη στη Ρεάλ έδωσε ο Τσάμπι Αλόνσο με σουτ στο 73'.

"Σε αυτό τα ταξίδι, τα πάντα ήταν τέλεια. Προπονηθήκαμε καλά. Προπονηθήκαμε σκληρά. Οι παίκτες ήταν μαζί για 24 ώρες σε ένα τέλειο περιβάλλον για αυτούς ώστε να ωριμάσουν ως γκρουπ.

Φυσικά και μου αρέσει πολύ η νοοτροπία της ομάδας που δεν θέλει να χάνει και που θέλει να γυρίζει παιχνίδια",
τόνισε μετά το τέλος του φιλικού ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Να σημειωθεί πως το παιχνίδι με τη Ρεάλ ήταν ξεχωριστό για τον Κλιντ Μάθις, καθώς ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την αποχώρησή του από τα γήπεδα.

Ο Αμερικανός επιθετικός ξεκίνησε την αναμέτρηση ως αρχηγός και έπαιξε 20 λεπτά πριν αντικατασταθεί, με τους παίκτες και των δύο ομάδων αλλά και τους σχεδόν 90.000 θεατές να του χαρίζουν απλόχερα το χειροκρότημά τους μέσω ενός standing ovation.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ