ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Νίκη στο Καραϊσκάκη..."

"Νίκη στο Καραϊσκάκη..."
προπόνηση Παναθηναϊκός, Τεν Κάτε, ομιλία

"Νίκη στο Καραϊσκάκη" έλεγαν οι παίκτες στα αποδυτήρια και το SPORT 24 αναλύει ενόψει ντέρμπι

Ατυχος και άβουλος...

Οσοι βρέθηκαν στο Ολυμπιακό στάδιο (ή όσοι είδαν το ματς στο συνδρομητικό κανάλι) θα διαπίστωσαν ότι ο Παναθηναϊκός είχε ένα και μοναδικό κακό διάστημα (45-60) στο παιχνίδι που έφερε στο τελείωμα και το γκολ των Αρκάδων (61') από ένα λάθος του Αλέξανδρου Τζόρβα που για αρκετούς η επαφή και μόνο με τον τερματοφύλακα θεωρείται φάουλ (ίδια φάση στο Καυτανζόλγειο σφυρίχθηκε φάουλ στις καθυστερήσεις και ενώ το σκορ ήταν 2-2, με τον ρέφερι να ακυρώνει γκολ του Ηρακλή).

Τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο τελευταίο ημίωρο η ομάδα του Τεν Κάτε είχε τον απόλυτο έλεγχο και έχανε σωρεία ευκαιριών αφού δεν είχε καλήτελική προσπάθεια. Ατυχία ή κούραση θα φανεί στην συνέχεια αφού όλες οι φάσεις σταματούσαν είτε από τον πολύ κακό Αναστασόπουλο ή έφευγαν άουτ.

Ετσι ο εκπρόσωπος του "Μωριά" για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πήρε έναν βαθμό από τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό στάδιο και δημιούργησε την πρώτη απώλεια εντός έδρας για τους "πράσινους" που μετά την Καβάλα χάνει δύο πολύτιμους βαθμούς στον δρόμο του πρωταθλήματος.

Αλλο κλίμα στα αποδυτήρια

Παρά ωστόσο την ισοπαλία ήταν μια από τις λιγοστές φορές που οι παίκτες δεν ήταν αμίλητοι και συνθρωποί στα αποδυτήρια. Απαντες τα είχαν με την τύχη τους και με τους εαυτούς τους που έχασαν σωρεία ευκαιριών και δεν μπόρεσαν να αυξήσουν την διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό στο +4, πριν οι δύο ομάδες διασταυρώσουν τα ξίφη τους.

"Δεν πειράζει... πάμε να κερδίσουμε στο Καραϊσκάκη" έλεγαν στα αποδυτήρια γνωρίζοντας ότι οι ίδιοι έχασαν το μεγάλο δώρο που τους είχε κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα ένα 24ωρο νωρίτερα. Βέβαια δεν έμεινε ασχολίαστη και η φάση (κυρίως) του Βύντρα με τους παίκτες ωστόσο να το συζητούν αλλά να μην στέκονται σ' αυτό και μόνο.

Η απουσία Ζιλμπέρτο και η απουσία τρίποντου

Τυχαίο ή σύμπτωση και το γεγονός ότι οι "πράσινοι" στην δεύτερη ισοπαλία τους στο πρωτάθλημα δεν είχαν στο βασικό σχήμα τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Λίγες ώρες πριν το ματς ο Βραζιλιάνος μέσος λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος ζήτησε και πήρε άδεια από τον Χενκ Τεν Κάτε που χρησιμοποίησε τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ.

Ο άσος της Σελεσάο, όπως και στην Καβάλα στις 18/10 που οι "πράσινοι" βρέθηκαν να ισοφαρίζουν στο φινάλε σε 2-2 δεν ήταν στην ενδεκάδα, κάτι που δείχνει ότι έτσι και αλλιώς ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αποτελεί μια σημαντική μονάδα στην μεσαία γραμμή για τους αντιπάλους του "τριφυλλιού".

Η παρότρυνση οπαδών σε ΟΑΚΑ και Λεωφόρο

Σε ότι αφορά την εικόνα του ματς στις τάξεις των οπαδών ήταν ανάλογη με αυτή στα αποδυτήρια απλά ο κόσμος τα είχε και πιο πολύ με την διαιτησία. Μερικοί από τους φίλους της ομάδας που έμειναν έξω από τα αποδυτήρια ζητούσαν κατά την αποχώρηση των "πράσινων" να πάρουν το τρίποντο στο "Γ. Καραϊσκάκης" γνωρίζοντας ότι η ομάδα διαθέτει την ποιότητα να τα καταφέρει.

Κάτι ανάλογο θα γίνει και σε μαζική κίνηση αφού μετά από αίτημα των οργανωμένων οπαδών η τελευταία προπόνηση θα γίνει στο "Απόστολος Νικολαϊδης" στην Λεωφόρο, αίτημα που έγινε αποδεκτό από την διοίκηση του "τριφυλλιού".
























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ