ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νίκη στο ΟΑΚΑ

Νίκη στο ΟΑΚΑ
Στολτίδης

Οι νταμπλούχοι πηγαίνουν στο ΟΑΚΑ με ένα και μοναδικό στόχο... Τη νίκη. Στην αποστολή ο Στολτίδης

Οι "ερυθρόλευκοι" πηγαίνουν... αθόρυβα στο ντέρμπι των "αιωνίων", σε αντίθεση με την άλλη πλευρά, αλλά το γεγονός αυτό δεν απασχολεί κανέναν στο μεγάλο λιμάνι. Η νίκη και μόνο είναι αυτό που ενδιαφέρει τον Τροντ Σόλιντ και τους παίκτες του. Άλλωστε, ο Νορβηγός προπονητής θέλει να διευρύνει το σερί του στα ντέρμπι και να φτάσει το "7Χ7" (έχει, ήδη, τέσσερις νίκες κόντρα στην ΑΕΚ και δύο εναντίον του ΠΑΟ).

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ιεροκλή Στολτίδη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες μέρες από ίωση. Ο "Ιέρο", όμως, γυμνάστηκε κανονικά στην τελευταία προπόνηση και κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστεί...

Η αποστολή
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν το Σάββατο (4/11) στις 18:00, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Η "ερυθρόλευκη" αποστολή απαρτίζεται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Νικοπολίδης, Μπούτινα, Ανατολάκης, Μπόρχα, Μπουλούτ, Καστίγιο, Τζόρτζεβιτς, Σέζαρ, Ντομί, Οκκάς, Καφές, Πάντος, Κωνσταντίνου, Παππάς, Ριβάλντο, Κωστούλας, Μάριτς, Στολτίδης, Ζεβλάκοβ, Ταραλίδης.

Εκτός έμεινε ο Γρηγόρης Γεωργάτος (για λόγους τακτικής), όπως και Αμπντεσλάμ Ουαντού (έχει χάσει πολλές προπονήσεις), ενώ ο Ερόλ Μπουλούτ για πρώτη φορά φέτος βρίσκεται σε αποστολή αγώνα, καθώς ο Τούρκος άσος ξεπέρασε το σοβαρό τραυματισμό του και είναι έτοιμος να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του στο σύλλογο.

Τα πλάνα του Σόλιντ
Σε ό,τι αφορά τη βασική ενδεκάδα, ο προπονητής του Ολυμπιακού επιστρέφει στο 4-3-3, σύστημα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης, με τον Μίχαλ Ζεβλάκοβ στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ντιντιέ Ντομί στο αριστερό. Ο Θανάσης Κωστούλας (έχει το προβάδισμα από τον Γιώργο Ανατολάκη) θα είναι ο παρτενέρ του Ζούλιο Σέζαρ στο κέντρο της "ερυθρόλευκης" άμυνας.

Ο Ιεροκλής Στολτίδης θα είναι ο μοναδικός αμυντικός μέσος, με τον Μίλος Μάριτς στα δεξιά της μεσαίας γραμμής και τον Ριβάλντο στα αριστερά. Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, με τον Νέρι Αλμπέρτο Καστίγιο δεξιά και τον αρχηγό Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στα αριστερά.

Σε ένα μήνα επιστρέφει ο "Πάτσα"
O Xρήστος Πατσατζόγλου υποβλήθηκε το πρωΐ του Σαββάτου (4/11), στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, σε αρθροσκοπική αποκατάσταση του σπασμένου μέρους του μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο, από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού, Παντελή Νικολάου.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, που δεν θα δώσει το "παρών" στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, υπολογίζεται ότι θα επανέλθει στις προπονήσεις σε τρεις εβδομάδες. Λογικά, σε ένα μήνα ο "Πάτσα" θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά...

*Oι Μάρκο Νε και Έρβιν Λέμενς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση του Σαββάτου (4/11).






















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ