LA LIGA

Νίκη-θρίλερ για Μπαρτσελόνα!

Νίκη-θρίλερ για Μπαρτσελόνα!
Γκούντγιονσεν-Μπαρτσελόνα

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν ήταν ο "λυτρωτής" για τη Μπαρτσελόνα στην αγχωτική νίκη με 3-2 επί της Μπέτις! (videos)

Οι "μπλαουγκράνα" προηγήθηκαν με 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο με δύο τέρματα του Σάμουελ Ετό (19' και 23'), ωστόσο το ματς δεν εξελίχθηκε σε έναν υγιεινή περίπατο για την ομάδα του Πεπε Γκουαρδιόλα όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι.
Και αυτό γιατί οι Σεβιγιάνοι έκαναν αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος, με τους Μονζόν (57') και Μάρι (67') να φέρνουν το ματς στα ίσα, και τους φίλους της "Μπάρτσα" να αρχίζουν τα σφυρίγματα με στόχο τον προπονητή της ομάδας.

Ο Γκουαρδιόλα πέρασε στο ματς τους Γκούντγιονσεν και Μπόγιαν (ο Ετό κάθησε στον πάγκο), με τον πρώτο να τον δικαιώνει έντεκα λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου, βγάζοντας τους γηπεδούχους από το αδιέξοδο.

Ο Ντάνιελ Άλβες έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Ισλανδό επιθετικό να κάνει προβολή με το αριστερό, αν και πεσμένος στο έδαφος, και να στέλνει με υπέροχο τρόπο τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ της Μπέτις και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Στο "Μαδριγάλ", η Βιγιαρέαλ συνέχισε την εξαιρετική της πορεία από το ξεκίνημα της σεζόν, καθώς επικράτησε με 2-0 της Σανταντέρ, χάρη στα τέρματα των Καπντεβίλα και Γιορέντε από το πρώτο μέρος.

Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για το "κίτρινο υποβρύχιο", χάρη στην οποία κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας, με απολογισμό 3 νίκες και 1 ισοπαλία μετά τις πρώτες 4 αγωνιστικές.

Στην Παμπλόνα, η κόντρα μεταξύ της Οσασούνα και ατης Ντεπορτίβο Λα Κορούνια δεν ανέδειξε νικητή, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).

Επτά γκολ η Ρεάλ, νίκες για Ατλέτικο και Σεβίλλη

Εντυπωσιακή ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", καθώς συνέτριψε με 7-1 την Σπόρτινγκ Χιχόν, πετυχαίνοντας μάλιστα όλα τα τέρματά της σε διάστημμα μικρότερο των 50 αγωνιστικών λεπτών. Τρία γκολ πέτυχε ο Φαν Ντερ Φααρτ, δύο ο Ραούλ και από ένα οι Ρόμπεν και Χιγκουαϊν.

Η Ατλέτικο κέρδισε την Χετάφε μέσα στο "Κολισέουμ Αλφόνσο Πέρεθ" με 2-1 χάρη στο αυτογκόλ του Κορτές στο 82', ενώ η Σεβίλλη επικράτησε της Εσπανιόλ με 2-0 στο "Σάντσεθ Πιθχουάν".

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Μπαρτσελόνα-Μπέτις 3-2 (17', 23' Ετό, 80' Γκούντγιονσεν / 59' Μονζόν, 67' Μάρι)

Οσασούνα-Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 0-0

Βιγιαρεάλ-Σανταντέρ 2-0 (28' Καπντεβίλα, 32' Γιορέντε)

Χετάφε-Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2 (29' Σιναμά Πονγκόλ, 82' αυτ. Κορτές / 75' Αλμπίν)

Ρεάλ Μαδρίτης-Σπόρτινγκ Χιχόν 7-1 (18', 33' και 47' Φαν Ντερ Φααρτ, 36' Χιγκουαΐν, 51' Ρόμπεν, 58' και 64' Ραούλ / 53' Κίκε Ματέο)

Σεβίλλη-Εσπανιόλ 2-0 (56' Μαρέσκα, 85' Σεβαντόν)

Το αυριανό πρόγραμμα:

Μάλαγα-Βαλένθια

Βαγιαδολίδ-Αλμερία

Ουέλβα-Μπιλμπάο

Μαγιόρκα-Νουμάνθια

Βιγιαρεάλ-Σανταντέρ (2-0)


Villarreal 2 - Santander 0 - The best home videos are here

Μπαρτσελόνα-Μπέτις (3-2)



Ρεαλ-Χιχόν (7-1)



Χετάφε-Ατλέτικο 1-2



























































TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ