ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νικητής ο Ατρόμητος

Νικητής ο Ατρόμητος
φιλικο-πανηγυρικο

Ο Ατρόμητος ήταν ο νικητής στο "Τουρνουά Αλληλεγγύης" που ολοκληρώθηκε στο Εθνικό Στάδιο του Πύργου

Το σκορ άνοιξε ο Λουτσιάνο με ασύλληπτο κτύπημα φάουλ στο 54’ από 35 περίπου μέτρα. Εννέα λεπτά αργότερα ο Κουτσοσπύρος(63’) πέτυχε με σουτ ένα πολύ όμορφο τέρμα δίνοντας προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του Περιστερίου. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 77’ με κεφαλιά του Κάστρο έπειτα από κόρνερ του Λουτσιάνο.
Ο Ατρόμητος ξεκίνησε τον αγώνα με τους Ανδρούτσο, Μαρίνο, Τρέχο, Ολιβέιρα, Κάστρο, Λουτσιάνο, Ιωάννου, Σίριο, Παγώνης, Κουτσοσπύρος, Μπότσι.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Ράμος, Ρέγες, Καμινιώτης, Σάντσεθ, Ρες, Καραλής, Αποστολόπουλος, Μέζα, Γελαδάρης, Κατεμής, Λαζανάς, Κριπιντήρης, Ρόβας.

Η Παναχαϊκή κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με την εξής σύνθεση: Ζάγιατ, Δημητρόπουλος, Πιόνγκο, Νταλάκας, Λυσγάρας, Πανόπουλος, Γκεντζόγλου, Τσουκάλης, Γκάτσης, Τσιρογιάννης, Βετούλας. Έπαιξαν στην επανάληψη και οι Σάμαρης, Ανδρούτσος, Μπράβος, Αντωνόπουλος. Ανδρούτσος, Τζόμας, Μπράβος, Λαμπρόπουλος.

Ο Γκιγιέρμο Όγιος κράτησε εκτός αγώνα μόνο τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη και βέβαια τον Γιώργο Κορακάκη που βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα. Ο αρχηγός του Ατρόμητου θα εξεταστεί τη Δευτέρα από γιατρό ώστε να αντιμετωπίσει το κτύπημα στη μύτη του (διπλό κάταγμα) από αγκωνιά του ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης, Ματσάντο.

Το μεσημέρι, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Ευάγγελος Μπαταγιάννης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Βασίλειος Μπέτσης παρακάθισαν σε γεύμα που παρέθεσε στους εκπροσώπους των ομάδων που μετείχαν στο τουρνουά, ο πρόεδρος του Πανηλειακού κ. Κώστας Παναγιωτόπουλος.

Επίσης η αποστολή της ομάδας που διέμεινε σε ξενοδοχείο της Αρχαίας Ολυμπίας, μετέβη στον αρχαιολογικό χώρο και είδε από κοντά το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσαν οι πυρκαγιές γύρω στο λίκνο του Ολυμπισμού.

Στο μικρό τελικό του τουρνουά ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε 2-0 τον Πανηλειακό.












TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ