ΕΛΛΑΔΑ

Νικολαΐδης: "Δεν θα αγόραζα ποδοσφαιρική ομάδα στην Ελλάδα, δεν είναι στο επίπεδο που με κάνει να θέλω να εμπλακώ"

Νικολαΐδης: "Δεν θα αγόραζα ποδοσφαιρική ομάδα στην Ελλάδα, δεν είναι στο επίπεδο που με κάνει να θέλω να εμπλακώ"
PRINT SCREEN

Ο Ντέμης Νικολαΐδης τόνισε πως το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν τον ελκύει τόσο ώστε να αγόραζε ομάδα εάν ήταν δισεκατομμυριούχος. Άφησε ωστόσο ένα... παράθυρο για την ΑΕΚ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα εάν θα αγόραζε μια ποδοσφαιρική ομάδα στην Ελλάδα σε περίπτωση που ήταν δισεκατομμυριούχος.

Ο πάλαι ποτέ επιθετικός της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδας απάντησε αρνητικά τονίζοντας πως το επίπεδο του ποδοσφαίρου στη χώρα μας δεν τον κάνει να θέλει να εμπλακεί με αυτόν τον τρόπο. Δεν έκλεισε όμως τελείως την πόρτα για την Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Γίνομαι δισεκατομμυριούχος, αν θα αγόραζα ποδοσφαιρική ομάδα, στην Ελλάδα φαντάζομαι, ή εάν θα έκανα κάτι άλλο; Όχι δεν θα αγόραζα ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν θα έκανα κάτι άλλο, θα συνέχιζα να κάνω αυτό που κάνω. Θα είχα λιγότερο άγχος, περισσότερο χρόνο. Διότι όταν δεν έχεις άγχος απλοποιείς τη ζωή σου. Δεν θα άλλαζα πολλά πράγματα. Θα βοηθούσα παραπάνω κόσμο.

Τώρα η ερώτηση είναι γιατί δεν θα έπαιρνα ποδοσφαιρική ομάδα φαντάζομαι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φυσικά είναι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι στο επίπεδο που με κάνει να θέλω να εμπλακώ και ως ιδιοκτήτης ας πούμε. Είμαι καλά όπως είμαι τώρα οπότε ας μην το συζητήσουμε παραπάνω.

Τώρα βέβαια αν είχε προβλήματα η ΑΕΚ μπορεί να δώριζα ένα ποσό. Αλλά άλλο αυτό και άλλο να αγοράσω την ομάδα".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ