ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νικοπολίδης: "Είμαστε το φαβορί και φέτος"

Νικοπολίδης: "Είμαστε το φαβορί και φέτος"
Νικοπολίδης INTIME SPORTS

Νικοπολίδης: "Εμείς φαβορί για τον τίτλο". Φήμες για Τζιμπούρ. Η "Θύρα 7" ξανά στην τηλεόραση

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αντώνη Νικοπολίδη:
-Να αρχίσουμε από τα της προετοιμασίας. Θα μας πεις πού σου άρεσε περισσότερο; Στο Ζέεφελντ ή εδώ στο Ερμελο;

" Κοιτάξτε, στην προετοιμασία οι καιρικές συνθήκες που υπάρχουν εδώ είναι πολύ καλύτερες. Κάνεις προπόνηση, δεν έχεις τόση κούραση, αλλά και το Ζέεφελντ ήταν πάρα πολύ ωραίο. Νομίζω ότι η κεντρική Ευρώπη ενδείκνυται για προετοιμασίες ομάδων".

-Πρόλαβες να γεμίσεις μπαταρίες; Δύσκολη χρονιά με Ολυμπιακό, ακολούθησε και η Εθνική...

" Νομίζω ότι 20 ημέρες που είχα, είναι αρκετές για έναν ποδοσφαιριστή να μπορέσει, πιο πολύ στο μυαλό του, να βγάλει το ποδόσφαιρο. Γιατί εντάξει το σώμα, είναι κουρασμένο, αλλά το μυαλό είναι πάνω από όλα, χρειάζεται να καθαρίσει και να ξεκινήσει μία νέα χρονιά".

-Ποια προετοιμασία είναι αυτή που κάνεις;

" Συμπεριλαμβανομένης και της Αναγέννησης Άρτας, είναι η 22η. Η προετοιμασία μπορεί να είναι δύσκολη και επίπονη, αλλά δεν έχει αγωνιστικό άγχος, δεν έχει φόρτιση μεγάλη".

-Αυτή η μονοτονία δεν σε κουράζει κάποια στιγμή;

" Προσωπικά εμένα όχι. Αισθάνεται κουρασμένο το σώμα σου ορισμένες φορές, πιάνεται. Λίγο ψυχολογικά, όταν είναι πολλές οι ημέρες που είσαι εκτός Ελλάδας, αλλά είναι ωραία να κάνεις προπόνηση, αυτό που θέλεις και αγαπάς. Περνάς καλά τουλάχιστον".

-Συνεχίζεις να το αγαπάς όπως και πριν από 22 χρόνια; Όταν έκανες την πρώτη προετοιμασία;

" Τώρα το κάνω με περισσότερη αγάπη. Ξέρω ότι ίσως είναι και η τελευταία χρονιά που θα το κάνω. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει την επόμενη χρονιά, αλλά επειδή η κάθε φορά ίσως είναι και η τελευταία, το κάνεις με περισσότερη αγάπη και αυτοσυγκέντρωση. Με περισσότερο μεράκι, θα έλεγα".

-Έχεις κατασταλάξει για το αν θα είναι τελευταία ή όχι;

" Όχι, δεν έχω πραγματικά κατασταλάξει. Όσο βλέπω τον εαυτό μου να είναι καλά θα πω αυτό που είπα και πέρυσι, εξαρτάται από τη δικιά μου την πορεία, μέσα στο πρωτάθλημα το φετινό πώς θα είμαι. Αν θα έχω την ίδια όρεξη και διάρκεια σε όλη τη χρονιά, αν δω τον εαυτό μου καλά και δεν έχω τραυματισμούς, αν η ομάδα είναι ικανοποιημένη από εμένα, είναι πολλά τα στοιχεία που μπορώ να βάλω μέσα. Αλλά δεν είναι ακόμα για να αποφασίσω αν θα σταματήσω ή όχι".

-Το ίδιο είχες πει και πέρυσι.

" Το ίδιο ισχύει και τώρα".

-Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που σε κάνει να αλλάζεις...

" Η παρουσία μου. Η παρουσία μου μέσα στο γήπεδο και η παρουσία μου όχι μόνο στα παιχνίδια που κάνω, αλλά και στην προπόνηση. Όταν έχω την ίδια χαρά, το ίδιο πάθος να κάνω την προπόνηση που κάνω με τον ίδιο τρόπο και δεν βαριέμαι, όχι, θα συνεχίσω".

-Τί διαφορά έχει με την Εθνική ομάδα;

" Η Εθνική ομάδα είναι μία επιπλέον κούραση. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλες υποχρεώσεις και δεν είναι μόνο αγωνιστικές, είναι και ψυχοφθόρος, έχει πολύ άγχος. Η Εθνική θα ήταν ένα επιπλέον βάρος πάνω μου. Δεν είναι βάρος γιατί την έχω υπηρετήσει πολλά χρόνια, αλλά νομίζω ότι ήρθε ο καιρός εκεί να σταματήσω. Δεν έπαιξε ρόλο η απογοήτευση από το Ευρωπαϊκό. Πίστευα ότι ήταν το καλύτερο σημείο. Πρέπει να ανοίξει ο δρόμος για να έρθουν και νέα παιδιά, αλλά αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι το μόνο που κάνω και θέλω να κάνω, είναι να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό".

-Λες νέα παιδιά, αλλά δεν φαίνεται τίποτα πίσω.

" Όχι, μην το λέτε αυτό. Λίγο περισσότερη εμπιστοσύνη πρέπει να έχουμε στα νέα παιδιά, στα Ελληνόπουλα. Τα ονόματα τα έχω πει πολλές φορές, είναι κυρίως τα παιδιά που αγωνίζονται στην Α' Εθνική. Αυτά είναι που πρέπει να τους δείξουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, γιατί αυτά είναι το μέλλον της Εθνικής ομάδας".

-Λες ότι όταν σταματήσεις να είσαι αυτός που είσαι, σταματάς και το ποδόσφαιρο. Είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο;

" Πιστεύω ότι ο κάθε αθλητής θα καταλάβει εκείνη τη στιγμή που πρέπει... Όταν πλέον θα τον εγκαταλείψει το σώμα του, όταν θα νιώθει τραυματισμούς ή πονάει πάρα πολύ, περισσότερο δηλαδή απ' ό,τι πονάμε τώρα όταν παίζουμε, πιστέψτε με, είναι στιγμές που παίζουμε και πονάμε... Το πιο κύριο στοιχείο είναι η προπόνηση, η μεγαλύτερη δουλειά. Για έναν τερματοφύλακα το παιχνίδι είναι πιο εύκολο".

-Όταν θα σταματήσεις το ποδόσφαιρο και κάνεις έναν απολογισμό...

" Όταν θα σταματήσω, ελάτε να με ρωτήσετε. Τώρα μη με ρωτάτε. Όταν σταματήσω. Καμια φορά δεν είναι μόνο αγωνιστικά... Υπάρχουν χίλιοι δυο τρόποι να υπηρετήσεις το ποδόσφαιρο. Όταν είπα θα με έχετε και θα με βαρεθείτε να με βλέπετε συνέχεια, εννοούσα ότι θα μείνω στον χώρο του ποδοσφαίρου, δεν εννοούσα ότι θα παίζω ποδόσφαιρο για δέκα χρόνια. Σκοπεύω να είμαι στον χώρο και θα με βλέπετε".

-Η γνώμη σου για το ροτέσιον που έγινε στον Παναθηναϊκό πέρυσι στη θέση του τερματοφύλακα;

" Χωρίς να υπεισέλθω σε θέματα άλλων, δεν μπορεί να αλλάζεις τερματοφύλακα με συχνότητα πέντε αγώνων. Αυτό δεν γίνεται πουθενά, δηλαδή. Επειδή παρακολουθώ ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, δεν το έχω δει κάπου αυτό. Το μόνο που μπορεί και πρέπει να κάνει ένας προπονητής είναι, όπως κάνουν, να θεωρεί κάποιον βασικό τερματοφύλακα και τα παιχνίδια του κυπέλλου να τα δίνει στον δεύτερο, για να έχει μία ετοιμότητα. Αυτό έχει όντως μία λογική".

-Τον γιο σου ποδοσφαιριστή θα τον έκανες, αν ήθελε;

" Τον πηγαίνω σε μία ακαδημία και παίζει. Του αρέσει".

-Τί θέση παίζει;

" Τι θέση λέτε να παίζει;". (γέλια...)

-Διαβάζεις βιβλία με μάχες, μήπως επειδή σε προετοιμάζουν για τον αγώνα;

" Όχι, δεν έχω τέτοια. Μου αρέσει, απλώς ξεφεύγω".

-Μέσα σε δέκα χρόνια έχεις ζήσει όσα ελάχιστοι. Πώς βλέπεις αυτή τη διαδρομή; Την αναγνωρισιμότητα, σε παρομοιάζουν με τον Τζόρτζ Κλούνεϊ. Πώς το νιώθεις αυτό;

" Εγώ το νιώθω πολύ ήρεμα, πολύ όμορφα. Κάθομαι σπίτι με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου και παίζουμε. Δεν με απασχολεί τίποτα. Ποτέ δεν προσπαθείς να κάνεις κάτι για να κερδίσεις κάτι άλλο. Από μικρός παίζω ποδόσφαιρο, το λατρεύω, ακόμα και στις διακοπές παίζω. Το αγαπάω, το υπηρετώ, μου χάρισε πολλά, το σεβάστηκα πάρα πολύ. Για εμένα ήταν ένας δρόμος διαφυγής από ένα μικρό χωριό στην πόλη, να δημιουργήσω και να κάνω αυτά που θέλω. Περνάω καλά με το ποδόσφαιρο. Τα άλλα ήρθαν μόνα τους. Τώρα, αν μοιάζω με κάποιον, είναι διαφορετικό".

-Δεν έχεις συναντηθεί μαζί του, πάντως.

" Όχι, δεν έχω".

-Πέρυσι είχες πει για τη μονομαχία Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού ότι ήσαστε καλύτερη ομάδα, φαβορί και θα πάρετε το πρωτάθλημα. Το λες και τώρα αυτό;

" Και βέβαια. Εγώ πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος, έχει τη νοοτροπία του νικητή, έχει τη δύναμη, έχει τους ποδοσφαιριστές και είναι το φαβορί για το νέο πρωτάθλημα".

-Ναι, αλλά δυναμώνει πολύ ο Παναθηναϊκός.

" Δεν είναι μόνο ο Παναθηναϊκός, δυναμώνουν κι άλλες ομάδες. Ιδιαίτερα οι μικρές ομάδες. Βλέπω κάνουν μεταγραφές, είναι πιο οργανωμένες. Ο ΠΑΟΚ δείχνει να γίνεται καλύτερος, ο Άρης είναι μία αξιόλογη ομάδα".

-Πέρυσι μετά τα περισσότερα παιχνίδια, έλεγαν "ευτυχώς ήταν ο Αντώνης", είτε γιατί έπιανες πέναλτι είτε για τις αποκρούσεις. Ήταν χρονιά με πίεση για εσένα. Μπορείς να πεις ότι ήταν καλή και θα ήθελες μία ανάλογη χρονιά;

" Πιστεύω ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχω μεγαλώσει ποδοσφαιρικά σε δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες. Έχω νιώσει τι σημαίνει πίεση, τι σημαίνει δυσκολία, τι σημαίνει πίεση του κόσμου, πίεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα έχω βιώσει, τα ξέρω. Απλώς είμαι πάντα ήρεμος γιατί ξέρω ότι μία χρονιά είναι πολύ μεγάλη, γενικά. Είμαι ήρεμος και περιμένω. Κάθε Κυριακή, κάθε μέρα τη βλέπω ξεχωριστά, είτε αυτή είναι ύστερα από μία μεγάλη νίκη είτε από αποτυχία, ή μία καλή εμφάνιση ή μία άτυχη στιγμή. Πάντα υπάρχει χρόνος να αλλάξεις τα πράγματα".

-Θα πιάσεις περισσότερα πέναλτι φέτος;

" Ελπίζω να μη χρειαστεί να μην κάνουμε κανένα πέναλτι, να μην πιάσω κανένα".

-Μίλησες με τον Ρεχάγκελ για να πας προπονητής τερματοφυλάκων παράλληλα;

" Μίλησα με τον πρόεδρο, άκουσα κάποια στιγμή μετά τη συνάντησή τους ότι σκέφτονται αυτό το πράγμα. Είναι τιμητικό για εμένα να με έχουν στην ομάδα, να με θέλουν, όμως δεν είναι αυτή η κατάλληλη στιγμή που θα έκανα κάτι τέτοιο".

-Μία θέση τεχνικού διευθυντή θα σε ενδιέφερε;

" Αυτό δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, γιατί δεν έχω σκεφτεί τον εαυτό μου διαφορετικά, από άλλη θέση. Βλέπω τον εαυτό μου μόνο ως τερματοφύλακα".

-Με το ίδιο σήμα, πιστεύεις;

" Ο Ολυμπιακός για εμένα τα πέντε τελευταία χρόνια είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ιστορίας μου, όπως ένα μεγάλο κομμάτι ήταν και ο Παναθηναϊκός. Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω να υπηρετώ τον Ολυμπιακό".

-Μιλάς και για κάποιο άλλο πόστο, έτσι;

" Δεν ξέρω, δεν μπορώ να αποφασίσω. Πρέπει πρώτα να δω τι θέλω να κάνω και μετά να το ακολουθήσω. Θα ήθελα αν είναι κάτι να ξεκινήσω, να το ξεκινήσω από κάπου πολύ χαμηλά".

-Η περσινή χρονιά, που ήταν και καλή, είχε κάποιο γούρι για εσένα;

" Τα γούρια τα κρατάω εδώ και δέκα χρόνια, δεν είναι μόνο μία σεζόν. Δεν τα αλλάζω, ακόμα κι όταν πάνε άσχημα τα πράγματα, κάνω τα ίδια, γιατί ξέρω... Απλώς, νομίζω ότι πέρυσι για εμένα ήταν μία χρονιά απαντήσεων. Έπρεπε να απαντήσω σε πολλούς".

-Γιατί πέρυσι ειδικά;

" Γιατί η προπέρσινη χρονιά για εμένα κατέληξε πάρα πολύ άσχημα ύστερα από τον αγώνα με την Τουρκία. Δέχθηκα μεγάλη επίθεση. Νομίζω ότι έπρεπε σε όλους αυτούς που με κριτίκαραν να απαντήσω. Πιστεύω ότι ήμουν πολύ πιο συγκεντρωμένος πέρυσι".

-Την προηγούμενη δεκαετία ο Ολυμπιακός είχε έντονο το ελληνικό στοιχείο, τώρα δεν το έχει...

" Την προηγούμενη δεκαετία το είχε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τώρα δεν είναι φαινόμενο του Ολυμπιακού, είναι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η στατιστική λέει ότι πρέπει να είμαστε περίπου στο 70% ξένοι και 30% Έλληνες".

-Πόσο εύκολο είναι να μπουν στη νοοτροπία που περιέγραψες πριν;

" Δεν πρόκειται να μπουν ποτέ".

-Θα πρέπει;

" Νομίζω ότι και εμείς σιγά-σιγά πρέπει να την αφήσουμε αυτή τη νοοτροπία, μαζί και οι φίλαθλοι. Θα πρέπει να δουν το ποδόσφαιρο κάπως διαφορετικά, γιατί υπάρχει ακόμα ένταση. Πέρυσι είχαμε λιγότερα συμπτώματα βίας και τα λοιπά, νομίζω, όμως, ότι πρέπει όλοι να βοηθήσουμε να εξαλειφθεί η βία, τα νεύρα των παικτών. Να δούμε το ποδόσφαιρο κάπως διαφορετικά, πιο επαγγελματικά".

-Όσον αφορά το νέο προπονητή, τον Ερνέστο Βαλβέρδε;

" Είναι ένας νέος προπονητής που έχει δουλέψει σε πολύ υψηλό επίπεδο στην Ισπανία. Πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει, αλλά θα πρέπει να τον βοηθήσουμε και εμείς για να έχουμε καλή συνεργασία. Από αυτά που έχω δει, νομίζω ότι θα δούμε διαφορετική ομάδα, έναν διαφορετικό Ολυμπιακό από τον περσινό στον τρόπο που θα είναι μέσα στο γήπεδο. Προσπαθεί να περάσει κομμάτια που έχει στο μυαλό του, αλλά είναι λίγο δύσκολο να αφομοιωθεί τόσο γρήγορα αυτό".

-Τί διαφορές βλέπεις;

" Βλέπω πολύ πρέσιγνκ. Βλέπω μία ομάδα γρήγορη και πρέσινγκ μπροστά, σε πολύ υψηλό σημείο. Ένα πράγμα που δεν το είχαμε πέρυσι και φέτος είναι το βασικό κομμάτι, από αυτό που είδα ως τώρα στην προπόνηση. Θέλει να περάσει πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο και αρκετά ψηλά".

-Υπάρχουν, πάντως, τα προκριματικά νωρίς τον Αύγουστο, για το Τσάμπιονς Λιγκ.

" Είναι δύσκολα παιχνίδια αυτά, με αρκετό άγχος, γιατί στηρίζουμε πολλά στην πρόκρισή μας σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ".

-Ο στόχος είναι η πρόκριση στους "16"; Ίσως κάτι περισσότερο απ' ό,τι πέρσι;

" Πρώτα να περάσουμε στον όμιλο. Να μη βιαζόμαστε, γιατί τα ματς αυτά είναι πολύ δύσκολα και κρύβουν πολλές παγίδες".

-Πιστεύεις ότι ελληνική ομάδα μπορεί να κάνει δύο σερί χρονιές καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ; Ποτέ δεν έχει γίνει.

" Είναι δύσκολο, γιατί υπάρχουν πολλές αλλαγές χρόνο με τον χρόνο. Αλλάζουν πολλοί παίκτες, δεν υπάρχει ένας κορμός και βλέπουμε και προπονητές που έρχονται, ο καθένας να περάσει κάτι διαφορετικό. Βασικό είναι να υπάρχει ο κορμός σε καλή ηλικία και σιγά-σιγά να μπαίνουν τα κομμάτια με ίδια φιλοσοφία, για να μπορείς να πετύχεις. Είναι, πάντως, δύσκολο να περάσεις στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα και στο ΟΥΕΦΑ, βλέπεις, πάει μία ελληνική ομάδα και δεν μπορεί να προχωρήσει πάνω από τους "16"".

-Τα πέντε τελευταία χρόνια, κανείς δεν μπόρεσε μπροστά στον Νικοπολίδη να παίξει.

" Το να παίξει κάποιος είναι απόφαση του προπονητή. Για εμένα, το ευχάριστο είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια, με όλους τους τερματοφύλακες που ήρθαν, είχαμε πολύ καλό συναγωνισμό. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία, κάναμε την προπόνησή μας, ο ένας ενθάρρυνε τον άλλον και αφήναμε στον προπονητή να επιλέξει ποιος θα παίξει. Το λένε όλα τα παιδιά που έχουν έρθει".

-Ήταν ίσως μία ανταπόδοση, για να το πούμε απλά και λαϊκά, όσων τράβηξες στον Παναθηναϊκό όπου έμεινες αρκετά στον πάγκο;

" Περίμενα τη σειρά μου. Περίμενα να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Έτσι πρέπει να κάνουν όλα τα παιδιά. Όσοι είναι από πίσω μου, τέλος πάντων, να περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία".

-Τον Κόβατς και τον Παναγόπουλο πώς τους βλέπεις;

" Τον Παναγόπουλο τον ξέρω. Και τον Κόβατς τον ξέρουμε. Είναι ένας τερματοφύλακας που έχει παίξει πολλά χρόνια στην Ελλάδα, είναι καλός τερματοφύλακας και περιμένουμε να μας βοηθήσει".

-Χρειάζεται κάτι άλλο για τη θέση;

" Το αν χρειάζεται, το ξέρει ο προπονητής. Αν αυτός είναι ικανοποιημένος από εμάς τους τρεις που είμαστε τώρα εδώ, έχει καλώς. Αλλά αν πιστεύει ότι χρειάζεται κάποιον άλλον, αυτός είναι υπεύθυνος να το αποφασίσει".

-Ο Ολυμπιακός, πάντως, χρειάζεται και Έλληνες παίκτες. Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος νομίζω πως τους ξέρεις καλά και τους δύο.

" Πολύ καλά και είναι πολύ καλοί παίκτες. Ο Ολυμπιακός έκανε σωστά που επένδυσε σε τέτοιους παίκτες. Είναι δύσκολο να τους αποκτήσεις, είναι πιο ακριβοί κι από τους ξένους. Εκεί έγκειται η δυσκολία".

-Αυτό δεν είναι παράλογο;

" Είναι παράλογο, αλλά είναι λίγοι, είναι δυσεύρετοι. Έλληνες με τέτοιες αγωνιστικές παρουσίες και τέτοιο ταλέντο δεν είναι πάρα πολλοί. Δεν μπορείς να μετρήσεις πολλούς τέτοιους. Είναι λίγοι. Αυτό το ξέρουν οι ομάδες, μπαίνουν και σε ένα αλισβερίσι του στυλ "εγώ σου δίνω τόσα, ο Παναθηναϊκός τόσα", μπαίνει μία τέτοια κόντρα και το ποσό ανεβαίνει από μόνο του".

Έρχονται οι μάνατζερ του Λέτο
Σε καλό δρόμο βρίσκεται η απόκτηση του Σεμπαστιάν Λέτο από τον Ολυμπιακό. Το βράδυ της Τετάρτης (23/7), οι μάνατζερ του Αργεντινού αριστερού μέσου της Λίβερπουλ θα βρίσκονται στην Ελλάδα και την Πέμπτη (24/7) θα συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας με την πειραϊκή ομάδα, που φέρεται, ήδη, να έχει εξασφαλίσει συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο για την απόκτηση του 22χρονου χαφ, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού.

Φήμες για Τζιμπούρ
Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να μην παραχωρήσει τον Ραφίκ Τζιμπούρ στον Παναθηναϊκό και αναπτύχθηκε έντονη φημολογία πως ο Ολυμπιακός θα μπει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησής του. Το σίγουρο είναι πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν δείξει, προς το παρόν, επίσημο ενδιαφέρον για τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό, αλλά δεν αποκλείεται να το εκδηλώσουν, σε περίπτωση που η μεταγραφή δεν... ξεφύγει από οικονομικής πλευράς.

Η Θύρα 7 ξανά στην τηλεόραση!


Η εκπομπή της Θύρας 7 επιστρέφει σύντομα στην ελληνική τηλεόραση. Σε άλλη συχνότητα, βέβαια, καθώς θα μεταδίδεται από τον τηλεοπτικό σταθμό "Extra Channel". Το τηλεοπτικό ραντεβού με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένο για τις 23:45 κάθε Δευτέρα βράδυ και για τις 20:00 κάθε Πέμπτη. Το κεντρικό σύνθημα της θρυλικής εκπομπής θα είναι το επίκαιρο: "Πατέρα κάτσε φρόνιμα!".

*Στις 20:00, οι ερυθρόλευκοι δίνουν φιλικό παιχνίδι με την ολλανδική Γκρόνιγκεν (ΕΤ1).















































































































































































TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ