ΑΕΚ

Νίκου Νοτιά παρόντος!

Νίκου Νοτιά παρόντος!
Νοτιάς

Ο Νίκος Νοτιάς, βρίσκεται στην Αθήνα και αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις. Επίσκεψη στα Σπάτα

Το "έργο ζωής" όπως ο ίδιος ο Νοτιάς χαρακτήρισε την ανέγερση του προπονητικού κέντρου που θα επιτρέψει (επιτέλους) στην ΑΕΚ να αποχωρήσει από το "παράπηγμα" των Θρακομακεδόνων βρίσκεται σε καλό δρόμο. Οι τελευταίες αυτοψίες αλλά και το πράσινο φως από τα αρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες για την κορύφωση των εργασιών, προκαλούν την αισιοδοξία ότι ως τον ερχόμενο Οκτώβριο θα έχουν ολοκληρωθεί μέρος του έργου ικανό για να συντελεστεί η μετακόμιση της ομάδας.
Επίσκεψη στα Σπάτα

Ο μεγαλομέτοχος έχει ως προτεραιότητα στην ατζέντα του την δια ζώσης επιτήρηση της πορείας των έργων στα Μεσόγεια. Αναμένεται να μεταβεί εκεί αύριο το πρωί για να έχει τις απαραίτητες επαφές με τους επικεφαλής των εργασιών και να επιβεβαιώσει ότι όλα προχωρούν βάσει του προγραμματισμού.

Ήδη περιμετρικά της εγκατάστασης έχει στηθεί τα πρώτα μπετά και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρίας "Μεσογαία Α.Ε." που έχει αναλάβει την περάτωση του έργου, ίσως η ομάδα καταφέρει να μπει στο δικό της σπίτι προτού εμφανιστούν τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα που τον περασμένο χειμώνα _ όπως και την τελευταία δεκαετία _ μετέτρεπαν το προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων σε χώρο ακατάλληλο για τη σωματική ακεραιότητα αθλητών.

Έπονται Θανόπουλος - Μπάγεβιτς

Αφού επιθεωρήσει το "έργο πνοής" στα Σπάτα, ο μεγαλομέτοχος θα συναντηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ με τον πρόεδρο Νίκο Θανόπουλο, τον άνθρωπό του όπως ο ίδιος αποκαλεί και τον Μπάγεβιτς. Το ραντεβού θα γίνει την Τρίτη (7/7), αλλά πριν από αυτό Θανόπουλος και Νοτιάς συναντήθηκαν με μέλη του "Supportres Club".

Στην συνάντηση των δύο ανδρών την Τετάρτη θα συζητηθούν οι μεταγραφικές υποθέσεις και ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί σε αυτή του Λεονάρντο ο οποίος αποτελεί τον διακαή πόθο του προπονητή και με τις πρόσφατες δηλώσεις και τοποθετήσεις του έχει κερδίσει τη συμπάθεια των φίλων της ομάδας που πάντοτε "δένονται" με ποδοσφαιριστές που δίνουν προτεραιότητα στην ΑΕΚ και "πολεμούν" με τα δικά τους (θεμιτά) μέσα για να φορέσουν τη φανέλα της.

Ασφαλώς υπάρχουν κι άλλα ανοιχτά μέτωπα, με εκείνο του Εντίνιο να "καίει" περισσότερο τη διοίκηση και τον προπονητή. Ο πορτογάλος επιθετικός δεν επιθυμεί να λάβει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας, παράλληλα όμως δυσκολεύεται να βρει πρόταση που θα ικανοποιεί οικονομικά την ΑΕΚ ώστε να συναινέσει στην παραχώρησή του. Παράλληλα ο προπονητής ψάχνει τον ιδανικό δεξιό μπακ με τα ονόματα των Αργεντινών Πάμπλο Χέρες και Λουτσιάνο Βέρα να μην απασχολούν ιδιαίτερα (αν όχι καθόλου) τον Μπάγεβιτς.

Παρών Τζεμπούρ, Μαΐστρο

Εν τω μεταξύ στις προπονήσεις της ομάδας και με τη διάθεση να φορά τη φανέλα της ΑΕΚ και την επόμενη περίοδο επέστρεψε ο γαλοαλγερινός στράικερ Ράφικ Τζεμπούρ. Δεν τον δελεάζει ιδιαίτερα η περίπτωση να μετακομίσει σε άλλη ομάδα _ ειδικά εφόσον δεν πρόκειται για κάποια με καλύτερες προοπτικές από αυτές της ΑΕΚ _ από τη στιγμή που του χρόνου θα ηγηθεί της Αλγερίας στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής. Οι εκεί εμφανίσεις του ίσως προκαλέσουν ενδιαφέρον από πιο ονομαστούς συλλόγους, ενδεχόμενο το οποίο θα ωφελήσει και την ΑΕΚ σε οικονομικό επίπεδο.

Στην αποστολή ενσωματώθηκαν και οι Αντώνης Ρίκκα και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Ο πρώτος θα προσπαθήσει να πείσει τον Μπάγεβιτς ότι μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ _ υπάρχει ακόμα η σκέψη να δοθεί δανεικός _ ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση που θα κρατήσει ο δεύτερος, αφού φημολογείται ότι με την επιστροφή του θα προσκομίσει και πρόταση αγοράς από ευρωπαϊκό σύλλογο.

Ανακοίνωση

" Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Καλτσά, Χρήστο Κωστέλλο και Τρύφωνα Κρουσταλέλη. Η διοίκηση της ομάδας εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους".

Ανακοίνωση

" Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει πως την ερχόμενη Τετάρτη 8 Ιουλίου και ώρα 9.00 π.μ. θα ξεκινήσει ξανά η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας από τα γνωστά σημεία εξυπηρέτησης.

Ειδικά για το ΟΑΚΑ και μόνο για την Τετάρτη 8 Ιουλίου, ενημερώνουμε πως λόγω συναυλίας που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, τα γραφεία μας θα εξυπηρετούν φιλάθλους μέχρι τις 2.00 μ.μ

".





























TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ