ΙΣΠΑΝΙΑ

Νιλμάρ:"Να συνεχίσω έτσι"

Νιλμάρ:"Να συνεχίσω έτσι"
nilmar_2009_8_8_19_6_24

Μετά το ντεμπούτο του και το πρώτο του γκολ κόντρα στην Γιουβέντους, ο Νιλμάρ δηλώνει πολύ χαρούμενος

Ο πρώην παίκτης της Ιντερνασιονάλ που πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στο φιλικό με την "βέκια σινιόρα", είδε την ομάδα του να να σκοράρει τέσσερις φορές και τον εαυτό του μία.
Μετά από το παιχνίδι δήλωσε στην εφημερίδα AS: " Είμαι πολύ χαρούμενος με το ντεμπούτο μου και με το καταπληκτικό παιχνίδι της ομάδας μου κόντρα σε μια καταπληκτική ομάδα, όπως είναι η Γιουβέντους".

Παρόλο που το σκορ αποδεικνύει μια άνετη νίκη κόντρα σε " μια από τις καλύτερες ομάδες" -σύμφωνα με τον Νιλμάρ- ο ίδιος πιστεύει ότι " δεν ήταν εύκολο".

Ενώ δεν έκρυψε να πει ότι " πραγματικά μου άρεσε το παιχνίδι μας, το οποίο ήταν πολύ γρήγορο και είχε πολλές ευκαιρίες. Το παιχνίδι αυτό θα μας δώσει εμπιστοσύνη στο να αντιμετωπίσουμε τις διοργανώσεις όπου συμμετέχουμε φέτος".

Ερωτώμενος για το πρώτο του γκολ με την φανέλα των "υποβρυχίων", πρόσθεσε: " Αυτό το γκολ θα μου δώσει εμπιστοσύνη για να συνεχίσω καλά και να σκοράρω στα μεγάλα παιχνίδια, κάτι που δίνει αυτοπεποίθηση σε έναν ποδοσφαιριστή".

Ο Νιλμάρ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Ρόσι πλέκοντας το εγκώμιο του παρτενέρ του, χαρακτηρίζοντάς τον " καταπληκτικό παίκτη με πολύ ποιότητα".

Ενώ, ευχήθηκε τόσο στον Ρόσι " να συνεχίσει έτσι", όσο και στην συνεργάσια τους την οποία ελπίζει να " αποδίδει καλά στα παιχνίδια όπου και θα παίζουμε μαζί".













TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ