ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίνης... 15 εκατομμυρίων

Νίνης... 15 εκατομμυρίων
Παπαζαχαρίας

Ο Νίνης ανανέωσε το συμβόλαιο του ως το 2010 με ρήτρα 15 εκατ. Θέμα ωρών η νέα μεταγραφή

Κάτι η παρουσία του Καστίγιο στο Κόπα Αμέρικα και οι... μνηστήρες, κάτι οι εμφανίσεις του Νίνη στο φετινό πρωτάθλημα και κάτι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των Ελπίδων στην Αυστρία, έβαλε σε σκέψεις την διοίκηση της ομάδας που με συνοπτικές διαδικασίες... φύλαξε τα ρούχα της.
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανανέωσε το συμβόλαιο του Νίνη ως το 2010 και έβαλε ρήτρα 15 εκατομμυρίων για αγορά από ελληνική ομάδα και 14 για ευρωπαϊκό σύλλογο. Με αυτή τη κίνηση το "τριφύλλι" θα κοιμάται ήσυχο καθώς σε περίπτωση που ο νεαρός άσος "βγάλει μάτια" με την Εθνική τότε όποιος ενδιαφερθεί θα πρέπει να διαπραγματευτεί με την "πράσινη" ΠΑΕ ή να καταβάλει την ρήτρα. So simple...

Θέμα ωρών το νέο "χτύπημα"

Η ηρεμία και η νηνεμία που διακατέχει το "πράσινο" στρατόπεδο είναι χαρακτηριστική την φετινή περίοδο. Οι οπαδοί σε αντίθεση με τους διοικούντες ανησυχούν που δεν βλέπουν την ομάδα τους να ενισχύεται. Ομως η διοίκηση του "τριφυλλιού" ετοιμάζεται για το επόμενο "χτύπημα" που ίσως είναι και διπλό... μετά τους Εντογιέ, Μάλαρτζ και Δημούτσο.

Πρώτο σενάριο: Παπαζαχαρίας

Πληροφορίες από την συμπρωτεύουσα ολοένα και επιβεβαιώνουν την ύπαρξη επαφών ανάμεσα στους παράγοντες του Παναθηναϊκού και του "Γηραιού", κάτι που δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε διαψεύδεται από ανθρώπους του "τριφυλλιού".

Ο ταλαντούχος αμυντικός αποτελεί τον διακαή πόθο πολλών στην Παιανία και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ημερών να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία, που για πολλούς θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Ανθρωποι μάλιστα από την Θεσσαλονίκη υποστήριζαν πως δεν αποκλείεται να κρύβεται... πίσω από την καταβολή των 65 χιλιάδων (που όφειλε ο Ηρακλής) στον Παπαζαχαρία, ο Παναθηναϊκός γεγονός ωστόσο που απέχει από την πραγματικότητα.

Δεύτερο σενάριο: Άβαλος

Δημοσιεύματα και πάλι από την Πορτογαλία, επέμειναν και σήμερα στην υπόθεση του Φερνάντο Αβαλος. Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν πως ο Ζοσέ Πεσέιρο, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού έχει καταλήξει στην λύση του Αργεντίνου αμυντικού της Νασιονάλ Μαδέιρα.

Για τον λόγο αυτό συνεχίζουν να γράφουν πως ο 29χρονος αμυντικός έχει ως επόμενο σταθμό στην καριέρα του τον ελληνικό σύλλογο.

Τρίτο σενάριο: Ο άγνωστος Χ

Κύκλοι από τον Παναθηναϊκό επιμένουν πως ο παίκτης που θα ανακοινωθεί πιθανώς να μην έχει καμία σχέση με τους παίκτες που μέχρι τώρα τα ονοματά τους έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Μποτινέλι, Αβαλος, Γκέρλο μέχρι και ο Εμερσον της Ρεάλ Μαδρίτης "ακούστηκε" αλλά οι "πράσινοι" παράγοντες αισιοδοξούν και είναι έτοιμοι για το "ξαφνικό... άγνωστο χτύπημα".

Θέμα Καραγκούνη λένε οι Γάλλοι


Μπορεί οι δύο πλευρές (Παναθηναϊκός και παίκτης) να μιλούν για ενδεχόμενη συνεργασία, ωστόσο από την στιγμή που ο Γιώργος Καραγκούνης πάρει στα χέρια του την ελευθέρας του, όλα είναι πιθανά.

Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα "Football.fr", ο πρώην πλέον μέσος της Μπενφίκα, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο "τριφύλλι" μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο 30χρονος διεθνής έχει στα χέρια του πρόταση από την Παλέρμο αλλά δεν δείχνει και πολύ "θετικός". Ετσι, οι Γάλλοι θεωρούν πως αν αλλάξει γνώμη και θελήσει να επιστρέψει στην πατρίδα του (αφού δεν έχει άλλη λύση) τότε ο Παναθηναϊκός και μόνο είναι το μεγάλο φαβορί για να τον αποκτήσουν.

Απαγορευτικό... στον Εντογιέ

Τα τυπικά μπορεί να περιμένουν στην υπόθεση του Νταμέ Εντογιέ οι "πράσινοι" ωστόσο το σήριαλ του ίδιου με την πρώην ομάδα του συνεχίζεται. Σήμερα ο Σενεγαλέζος δεν έδωσε το παρών στην "πρώτη" της Ακαδέμικα της Μαδέιρα αφού ο ίδιος θεωρεί πως είναι "ελεύθερος".

Παρά το γεγονός αυτό, η διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου θέλει να πάει στα άκρα το θέμα και φέρεται έτοιμη να επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο στον παίκτη και συνάμα να του απαγορεύσει την είσοδο στο προπονητικό της κέντρο.

Ο φερόμενος ως παίκτης του Παναθηναϊκού (με βάση τα δεδομένα) δεν ανησυχεί και την Παρασκευή στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου θα ξεκαθαρίσει την στάση του αλλά θα ανακοινώσει και επίσημα τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό που θα είναι η Παιανία αφού ήδη η ελληνική ομάδα (με την παρουσία του εδώ) έχει αποσπάσει την υπογραφή του.

Συνεχίζεται η ενίσχυση στους "μικρούς"

Την ώρα που οι Νίνης και Δημούτσος ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την Εθνική Νέων καθώς την Τετάρτη αρχίζει η προετοιμασία τους ενόψει της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μας στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η ομάδα των Νέων ενισχύεται.Επόμενος παίκτης που πέρασε τις πύλες της Παιανίας για την ομάδα Νέων ο 16χρονος Νίκος Κονδύλης.









































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ