ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίνης: "Είμαστε οι καλύτεροι..."

Νίνης: "Είμαστε οι καλύτεροι..."
Νίνης, βραβείο

Ο Σωτήρης Νίνης δήλωσε: "Δε νομίζω ότι αμφισβητεί κανείς την ομάδα, είμαστε οι καλύτεροι"

" Δεν μας προβληματίζει το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος. Νομίζω θα πάμε εκεί και δεν θα έχουμε πρόβλημα με την πρόκριση" είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

" Μετράει πάρα πολύ αυτή η νίκη, κυρίως για τον ψυχολογικό τομέα. Και πλέον κοιτάμε τον επόμενο αγώνα".

Για το αν οι "πράσινοι" είχαν πρόβλημα επειδή ο αγώνας ακολούθησε την ήττα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τόνισε: " Όχι. Ξεκινήσαμε δυνατά και κυριαρχήσαμε. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Δείξαμε ότι ήμασταν καλύτεροι", είπε και συμπλήρωσε για τον αγώνα με τον Ατρόμητο " Το μόνο σίγουρο είναι ότι πηγαίνουμε για τη νίκη. Μόνο αυτό και τίποτα άλλο.

Δεν κοιτάμε ούτε το πως θα την πάρουμε ούτε με τι σκορ θα έρθει. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να νικήσουμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και μετά με τον Ηρακλή στην έδρα μας, να κερδίσουμε και να στεφθούμε πρωταθλητές. Δεν κοιτάμε το παιχνίδι στα Γιάννενα στην τελευταία αγωνιστική, για μας υπάρχουν δύο παιχνίδια που πρέπει να τα πάρουμε, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

"

Τέλος απάντησε και σε όσους προσπάθησαν να υποβαθμίσουν την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος... λέγοντας χαρακτηριστικά: " Σαφέστατα δε νομίζω ότι αμφισβητεί κανείς φέτος την ομάδα και κυρίως ότι ήμαστε καλύτεροι. Παίζουμε την καλύτερη μπάλα. Ακόμα και στο ντέρμπι, όλη η Ελλάδα είδε ποια είναι η καλύτερη ομάδα και ποιος άξιζε τη νίκη. Απλά ξέρετε πως είναι... Καμία φορά η μπάλα δεν σου κάνει το χατήρι. Στο τέλος κάνεις ταμείο. Θα δούμε στο τέλος..."

Κλέιτον: "Ολα τα ματς από εδώ και πέρα είναι τελικοί"

Για την ψυχολογία της ομάδας που πλέον με την νίκη αυτή θα είναι καλύτερη αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου μίλησε ο Σίλβα Κλέιτον.

" Πήραμε μία σημαντική νίκη και για τη ρεβάνς που θα γίνει στα Γιάννενα αλλά και για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα γιατί θα ανεβάσει την ψυχολογία μας. Θέλαμε πολύ το παιχνίδι. Θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο και μπήκαμε αποφασισμένοι να πάρουμε το παιχνίδι".

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στη συνέχεια για το παιχνίδι στο Περιστέρι, υποστηρίζοντας: " Όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί. Είναι πολύ σημαντικά και θα μπαίνουμε αποφασισμένοι να τα κερδίσουμε.

Αυτό προσπαθεί να μας περάσει ο προπονητής μας. Να είμαστε δυνατοί και σκληροί γιατί απομένουν λίγες αγωνιστικές για το τέλος και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Στο Περιστέρι θα πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά για να τα καταφέρουμε.

"

Κοντογουλίδης: "Το γκολ μας δίνει ελπίδες"

Στο πολύτιμο γκολ του αρχηγού του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Κούσα στάθηκε ο Βαγγέλης Κοντογουλίδης που τόνισε μιλώντας μετά την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

" Αλλιώς θα ήταν να χάναμε 2-0 και αλλιώς 3-1. Το γκολ μας δίνει κάποιες ελπίδες. Εμάς δεν μας νοιάζει τώρα το Κύπελλο, αλλά το pρωτάθλημα. Απλά όταν έρθει η ώρα της ρεβάνς θα κοιτάξουμε το παιχνίδι" τόνισε ο επιθετικός του "Αγιαξ της Ηπείρου".



















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ