ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίνης: "Ομάδα της καρδιάς μου ο ΠΑΟ"

Νίνης: "Ομάδα της καρδιάς μου ο ΠΑΟ"
νίνης

Ο Σωτήρης Νίνης δεν αρνήθηκε ότι ο ΠΑΟ είναι η ομάδα της καρδιάς του και πως μπορεί να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στην κορυφή. Τι είπε για Νιόπλια, Σισέ και Εθνική ομάδα (vid)

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σωτήρη Νίνη στο Sentra Fm:

Για τον αν φοβήθηκε όταν μειώθηκε η διαφορά λίγο πριν το φινάλε του πρωταθλήματος: " Δεν το κρύβω ότι ταρακουνηθήκαμε όταν από το +8 βρεθήκαμε στο +2. Θα ήταν τραγικό να χάναμε έτσι τον τίτλο, αλλά πίστευα στην ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Συζητήσαμε όλα τα παιδιά και είπαμε ότι οι αντίπαλοι μας πλησιάσαν στη βαθμολογία γιατί εμείς είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα και όχι γιατί αυτοί είναι καλύτεροι. Γι' αυτό και θα το πάρουμε εμείς όπως και έγινε".

Για το πιο ήταν το πιο δυνατό όπλο για την κατάκτηση του τίτλου: " Δεν ήταν μόνο ένας παράγοντας που συντέλεσε σε αυτό. Μπορώ να σας πω αρκετούς παράγοντες όπως η παρουσία πολλών Ελλήνων, η έλευση του κυρίου Νιόπλια στον δεύτερο γύρο, ο κόσμος που μας βοήθαγε σε κάθε αγώνα, ο πρόεδρος που ήταν συνέχεια μαζί μας και μας έδινε αυτοπεποίθηση. Φυσικά ο Σισέ, ο Ζιλμπέρτο αλλά και όλα τα παιδιά που είχαν μερίδιο στην επιτυχία".

Για το αν αισιοδοξεί για το άμεσο μέλλον της ομάδας: " Οχι μόνο για το άμεσο αλλά για πολλά χρόνια μπορούμε με τις κατάλληλες προσθήκες να μείνουμε στην κορυφή και να έχουμε καλές πορείες στο Champions League.".

Για το τι άλλαξε με το Νίκο Νιοπλια: " Με το νέο προπονητή παίξαμε πιο απελευθερωμένα, παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Γενικά η ομάδα έδειξε πολλά καλά στοιχεία με τον κύριο Νιόπλια γιατί ο συγκεκριμένος τεχνικός δεν σε πιέζει. Εχει υπάρξει ποδοσφαιριστής γι' αυτό μπαίνει στην ψυχολογία σου και ξέρει πως να σου συμπεριφερθεί".

Για τον Τζιμπρίλ Σισέ: " Ο Σισέ δεν είναι υπερόπτης, δεν είναι ντίβα. Είναι ξεχωριστή προσωπικότητα οπως και ο Σίλβα. Τους ακούω με προσοχή όταν μου μιλάνε. Είναι παίχτες παγκόσμιας κλάσης και δεν έχουμε καταλάβει πόσο σημαντικοί είναι για το πρωτάθλημά μας. Θα το συνειδητοποιήσουμε όταν φύγουν".

Για τα όνειρά του: "Αυτή τη στιγμή θέλω να ετοιμαστώ όσο καλύτερα γίνεται για την Εθνική γιατί θέλω να αγωνιστώ πάρα πολύ στο Μουντιάλ. Απο εκεί και πέρα το όνειρό μου είναι να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό. Εκανα μια γεμάτη χρονιά και θέλω να την επαναλάβω.

Αν έρθει μια πρόταση από το εξωτερικό δεν μπορώ να ξέρω απο τώρα τι θα κάνω. Μπορει να μείνω μια ζωή στην ομάδα ή να φύγω αύριο, μεθαύριο. Σίγουρα όμως η ομάδα της καρδιάς μου είναι ο Παναθηναϊκός. Απο τα 13 μου βρίσκομαι στην Παιανία".

Για το Μουντιάλ: " Δεν είναι εύκολο κανένα παιχνίδι για την Εθνική. Ο στόχος μας είναι να έχουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση πάνω από όλα για τη χώρα μας, για να αλλάξει λίγο η εικόνα των τελευταίων άσχημων γεγονότων με την οικονομία. Αν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ή στο δεύτερο παιχνίδι όλα ειναι ανοιχτά για την πρόκριση".

Δείτε ένα βίντεο αφιερωμένο στο Σωτήρη Νίνη:



H εκπληκτική εμφάνιση του Νίνη στο ματς του Ολίμπικο κόντρα στη Ρόμα



Σισέ: " Είμαι ευχαριστημένος που θα μείνω στον Παναθηναϊκό"

Ο Τζιμπρίλ Σισέ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Εξέδρα" δεν έκρυψε το πόσο ικανοποιημένος είναι που ήρθε στην Ελλάδα και για τον Παναθηναϊκό και επεσήμανε ότι του χρόνου οι "πράσινοι" μπορούν να φέρουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του Γάλλου σούπερ σταρ:

Η βασική αγωνία των οπαδών του Παναθηναϊκού είναι να μη σε "κλέψει" κάποια ομάδα μετά τη σεζόν που έκανες: "Είμαι πολύ καλά στην Ελλάδα. Μου αρέσει αυτή η χώρα. Είμαι ευχαριστημένος που θα μείνω στον Παναθηναϊκό".

Τι μπορείς να υποσχεθείς στους φίλους της ομάδας για την επόμενη χρονιά; "Προσπάθησα να δώσω αυτά που μπορούσα. Δεν έχει σημασία το γκολ, αλλά η νίκη και ο τίτλος. Ελπίζω να πάρουμε και τη νέα χρονιά τις δύο κούπες. Η ομάδα μπορεί να δώσει περισσότερα".

Ποια στιγμή ήταν αυτή που σου έμεινε περισσότερο μέσα στη σεζόν; " Δεν μπορώ να ξεχωρίσω στιγμές από αυτή τη χρονιά. Δουλέψαμε και πήραμε αυτό που μας άξιζε".





































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ