ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίνης:"Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο"

Νίνης:"Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο"
Φανέλες για Μπίλι

Σύνθημα νίκης από Νίνη. Βελτιωμένη πρόταση για Βύντρα. Δεν προπονήθηκε πάλι ο Εντογιέ

Οι Σωτήρης Νίνης, Αρκάντιους Μάλαρτζ, Μαρσέλο Μάτος και Νασίφ Μόρις, βρέθηκαν σε κατάστημα αθλητικών ειδών στο Μαρούσι και ο πρώτος έστειλε μήνυμα για ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα απέναντι στους "ερυθρόλευκους".
Οι ποδοσφαιριστές των "πρασίνων" υπέγραψαν εκατοντάδες αυόγραφα και φωτογραφήθηκαν με φίλους της ομάδας ενώ στο κατάστημα είχε δημιουργήθει το αδιαχώρητο.

Νίνης: "Το περιμένουμε πολύ"

Ο Σωτήρης Νίνης αναφερόμενος στην παρουσίαση της νέας φανέλας μίλησε και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, λέγοντας:

" Εύχομαι οι καινούργιες εμφανίσεις να αποδειχθούν γούρικες για εμάς να μας δώσουν πολλές χαρές και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

- Ξεκίνημα με ένα ντέρμπι τι έχεις να τονίσεις;


" Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι ένα δύσκολο ματς. Δεν υπάρχουν φαβορί και οι δύο ομάδες πολύ καλές ο καλύτερος θα κερδίσει".

- Ο κόσμος ζητάει νίκη...


" Ο κόσμος πάντα πρέπει να ζητάει νίκη και εμείς να τα δίνουμε όλα για να τους δίνουμε χαρά".

- Το πρώτο σου ντέρμπι στην Λεωφόρο πως το περιμένεις;



" Σίγουρα το περιμένουμε πολύ όλοι μας πως και πως ειδικά οι νέοι παίκτες. Περιμένουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, τον οποίο θέλουμε να είναι πάντα δίπλα μας ανεξαρτήτου αποτελέσματος".

- Υπάρχει κάποιο προβάδισμα σε αυτό το ματς;


" Θα έλεγα ότι έχουμε ένα πολύ μικρό προβάδισμα λόγω έδρας, αλλά σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο. Ο καλύτερος ας κερδίσει".

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Παρθενόπουλος τόνισε σχετικά με τη συνεργασία του Παναθηναϊκού με την ADIDAS για την 11η σερί χρονιά: " Άλλη μία χρονιά συνεργασίας με την ADIDAS η 11η. Είναι μια εταιρία μεγαθήριο όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία".

Οι τρεις εμφανίσεις

Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού ξεχωρίζουν για τις ρίγες που έχουν στο πλάι. Η πρώτη είναι η πράσινη (με άσπρο γιακά και άσπρα μανίκια) που μάλιστα την φορούσε ο Σωτήρης Νίνης και ακολουθούν η λευκή (με πράσινο γιακά) και εκείνη που έχει "λαχανί" (φωσφοριζέ) χρώμα και η οποία ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής πέρυσι από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Βελτιωμένη πρόταση για Βύντρα

Νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 1,75 εκατομ. ευρώ για την απόκτηση του Λουκά Βύντρα φέρεται να έχει καταθέσει η Χέρτα Βερολίνου, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του "Kicker".

Ο γερμανικός τύπος αναφέρει πως οι ιθύνοντες της Χέρτα περιμένουν την απάντηση των ομολώγων τους από την Ελλάδα και σε περίπτωση που αυτή είναι θετική, ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς συνεργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Παναθηναϊκού άπαντες είναι ικανοποιημένοι από τα χρήματα που προσφέρει η Χέρτα, αλλά μέχρι πρότεινως δεν έχουν αποφασίσει τι θα πράξουν, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο Ζοσέ Πεσέιρο στους συμπατριώτες δημοσιογράφους πιθανών επειδή ακόμα δεν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του παίκτη.

Οι σημαντικές εξελίξεις στη πολύπλοκη αυτή υπόθεση μέχρι τώρα για τον 26χρονο διεθνή αλλά και το "τριφύλλι" αναμένεται να τελειώσει έτσι και αλλιώς μέχρι την Τρίτη.

































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ