ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νίνης: "Τίποτα δεν είναι τυχαίο"

Νίνης: "Τίποτα δεν είναι τυχαίο"
Νίνης, Μήτρογλου, Εθνική Νέων, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός

Ενα ευχαριστώ και υπόσχεση για αποδείξεις εντός γηπέδου επεφύλλασε ο Νίνης στην "πρώτη" της Εθνικής Νέων

Μια μέρα μετά από την υπογραφή του νέου μεγάλου συμβολαίου του (αναπροσαρμογή) στους "πράσινους", ο ταλαντούχος νεαρός στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Νέων, βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει την διοίκηση του συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά:
" Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας, σε όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που μου έχουν δείξει την εμπιστοσύνη τους.

Θα προσπαθήσω να αποδείξω στο γήπεδο ότι τ’ αξίζω και να αποδείξω ότι τίποτα απ όλα αυτά δεν γίνεται τυχαία

" υποστήριξε ο Σωτήρης Νίνης, πριν ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο "μικρός" του Παναθηναϊκού έχοντας δίπλα του, έναν καλό του φίλο και πιθανών "αιώνιο" αντίπαλο (υπογράφει αύριο στον Ολυμπιακό) Μήτρογλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σωτήρη, χθες υπέγραψες το νέο σου συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο περιλαμβάνεται και ρήτρα αποδέσμευσης 15 εκατ. ευρώ.

« Το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο της ομάδας, σε όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που μου έχουν δείξει την εμπιστοσύνη τους. Θα προσπαθήσω να αποδείξω στο γήπεδο ότι τ’ αξίζω».

Πιστεύει ότι την νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός έχει τις δυνατότητες να πάρει το πρωτάθλημα;

« Δεν ξέρω τις να σας πω. Θα προσπαθήσουμε».

Σε ενδιαφέρει αν ο Μήτρογλου πάει στον Ολυμπιακό;

« Σίγουρα θέλω να πάει».

Τον πειράζεις καθόλου;

« Φυσικά».

Αυτός σε πειράζει;

« Δεν είναι τόσο πειραχτήρι αυτός».

Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός που υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, έως το 2010, επεκτείνοντας κατά έξι μήνες το προηγούμενο, θα έχει ρήτρα που έβαλαν οι διοικούντες η οποία φτάνει στα 14 εκατομμύρια ευρώ για ομάδα που ενδιαφερθεί από το εξωτερικό και τα 15 για ελληνικό σύλλογο.

Παρών και ο Δημούτσος

Παρών στην συγκέντρωση της ομάδας των Νέων ήταν και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "πράσινων", Ελίνι Δημούτσος.

Τόσο ο νεοαποκτηθέντας παίκτης όσο και ο "κολλητός" του Νίνης, θα απουσιάσουν από την "πρώτη" του Παναθηναϊκού που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα και θα λείψουν λόγω των υποχρεώσεων στην Εθνική, τουλάχιστον μέχρι την 21η του Ιούλη.

Μάλαρτζ: "Θα έχω μεγάλο ανταγωνισμό"


Αλλη μια συνέντευξη παραχώρησε ο Αρκάντιους Μάλαρτζ στα ΜΜΕ της χώρας του και πιο συγκεκριμένα την εφημερίδα "Przeglad Sportowy", μιλώντας για το νέο βήμα στηνκαριέρα του τον Παναθηναϊκό.

" Από όσο γνωρίζω είχαν δείξει ενδιαφέρον για μένα και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Ομως η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν η πιο σοβαρή και για αυτό υπέγραψα 5ετές συμβόλαιο.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα περίοδο είναι προγραμματισμένη στις 9 του μηνός. Εκεί θα γνωρίσουμε τον νέο προπονητή. Δεν έχω μιλήσει μαζί του μέχρι στιγμής.

Γνωρίζω ότι θα έχω μεγάλο ανταγωνισμό με τον Γκαλίνοβιτς. Δεν τον γνωρίζω γιατί δεν είχα ευκαιρία να τον δω να παίζει φέτος. Ξέρω ότι είναι καλός τερματοφύλακας, αλλά δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό



" είπε μεταξύ άλλων ο Πολωνός τερματοφύλακας.



























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ