ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Νιόπλιας: "Δύσκολη νίκη"

Νιόπλιας: "Δύσκολη νίκη"
Νιόπλιας INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε πως ο Ατρόμητος πέτυχε μία σημαντική νίκη επί του Πανιώνιου με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να δυσκολεύει αρκετά τις προσπάθειες των παικτών του.

"Κάναμε μία μεγάλη και δύσκολη νίκη. Μεγάλη γιατί μας έβαλε στον στόχο που είχαμε και δύσκολη γιατί παίξαμε με έναν αντίπαλο που ήταν πάρα πολύ καλός. Νομίζω ότι είναι βαρύ το σκορ για τον Πανιώνιο και είναι κρίμα να μην είναι του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία.

Όσο για μας, είχαμε και καλά διαστήματα αλλά και μεγάλα διαστήματα που δεν ήμασταν καλοί. Είμαστε ομάδα που ξέρουμε να διαχειριζόμαστε το σκορ, έχουμε εμπειρία, έχουμε το γήπεδό μας και αυτό μας οδήγησε στο να πετύχουμε τον στόχο μας", είπε αρχικά ο τεχνικός του Ατρόμητου και συνέχισε:

"Αλήθεια είναι αυτό. Μας έκανε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Ατρόμητος δεν είναι η ίδια ομάδα που ήταν πριν από μένα. Ο Ατρόμητος παίζει μπροστά και ρισκάρει. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε μεγάλη διστακτικότητα και άγχος. Η τετράδα του Πανιωνίου μπροστά είναι και ταλαντούχοι και καλοί παίκτες".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ