ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νιόπλιας: "Είναι στο χέρι μας"

Νιόπλιας: "Είναι στο χέρι μας"
Βαζέχα, Νιόπλιας, Παναθηναϊκός

"Στο χέρι μας ο τίτλος" λέει ο Νιόπλιας. Παρέμβαση Σισέ στα αποδυτήρια και "μάτια" για Γάλλο με Ρόμα

Νιόπλιας: "Είναι στο χέρι μας"

Ο στόχος δεν χάθηκε ωστόσο το άγχος και η πίεση είναι και πάλι έντονα στοιχεία στην πρόσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού να στεφθούν πρωταθλητές. Η βαθμολογική διαφορά από το +8 έπεσε στο +3 και άπαντες θεωρούν πως υπεύθυνοι είναι μόνο οι ίδιοι.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Νίκος Νιόπλιας διαπίστωσε πως οι ποδοσφαιριστές του ψυχολογικά δεν ήταν καλά μετά την απρόσμενη απώλεια, ωστόσο του ζήτησε να διατηρήσουν ψηλά το ηθικό τους, αφού η υπόθεση τίτλος είναι -όπως τους είπε- αποκλειστικά δικό τους θέμα.

" Είχαμε ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα και είναι γεγονός ότι δεν παίξαμε καλά. Δεν πρέπει όμως να απογοητευόμαστε. Είμαστε πρώτοι και είναι στο χέρι μας να μείνουμε εκεί. Έχουμε διαφορά τριών πόντων και πρέπει να την κρατήσουμε" είπε ο 45χρονος τεχνικός στην προπόνηση της Δευτέρας.

Παρέμβαση Σισέ για αλλαγή εικόνας

Ενας μεγάλος παίκτης δεν είναι αυτός που φάινεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και αυτός που είναι επαγγελματίας και εκτός γηπέδων. Ο Τζιμπρίλ Σισέ έχοντας τον ηγετικό ρόλο που έχει "χτίσει" ως φυσιογνωμία και όντας επαγγελματίας, πήρε τον λόγο στα αποδυτήρια της Παιανίας μετά τα όσα είπε στην προπόνηση ο Νίκος Νιόπλιας και ζήτησε από τους συμπαίκτες του να πουν ενώπιον όλων αν υπάρχουν προβλήματα συμπεριφοράς μεταξύ συμπαικτών ενώ τόνισε πως δεν έχει χαθεί τίποτα από τον στόχο έχουν θέσει στο "τριφύλλι" και είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

" Θα πρέπει να ειπωθούν αλήθειες και να μην κρυφτεί τίποτα την Τρίτη, προκειμένου να λυθούν όλα τα θέματα" είπε ο Γάλλος σταρ στους συμπαίκτες του, προκαλώντας πλέον ερωτηματικά για τα όσα έχουν να γίνουν την επομένη. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νικόλας Πατέρας που δεν αποκλείεται να βρεθεί στην Παιανία την Τρίτη να είχε τηλεφωνική συνομιλία τόσο με τον Κώστα Αντωνίου όσο και με τους Καραγκούνη και Λέτο για το φραστικό επεισόδιο μεταξύ τους.

Βλέπει και επισημαίνει τα λάθη

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παρόλο που δεν ανέλυσε τα λάθη των παικτών του στο ματς με την Καβάλα, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, την Τρίτη να μεταβούν στις εγκαταστάσεις της Παιανίας μια ώρα πριν από την προπόνηση, προκειμένου να κάνει αυτό το πράγμα.

Δηλαδή μέσα από το dvd του ματς να βρει τα λάθη στην ανάπτυξη αλλά και την άμυνα των παικτών του να τα επισημάνει στους "πράσινους" και παράλληλα να αναζητήσει τα αίτια δίνοντας λύσεις και τέλος προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν και να μειωθούν για το μέλλον, προκειμένου να μην ξαναγίνουν αφού οι αγωνιστικές λιγοστεύουν και τα παιχνίδια αρχίζουν να είναι όλα "ντέρμπι".

Επέστρεψε ο Ζιλμπέρτο

Μέσα στο μουντό κλίμα που έχει δημιουργηθεί ήρθε και ένα ευχάριστο νέο την Δευτέρα, καθώς ο Ζιλμπέρτο Σίλβα επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα ξεκινήσει στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή.

Από εκεί και πέρα όσοι αγωνίστηκαν με την Καβάλα έκαναν αποθεραπεία, οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα και στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους με οικογενειακό διπλό.

Βλέπει Σισέ ο Μανκόβσκι

Η γαλλική ομοσπονδία ανακοίνωσε και επίσημα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Καθαρά Δευτέρα ότι μέλος του τεχνικού επιτελείου των "τρικολόρ" θα βρεθεί στο παιχνίδι Παναθηναϊκός- Ρόμα στο Ολυμπιακό Στάδιο, στις 18 Φεβρουαρίου.

Οπως ήταν γνωστό εδώ και αρκετές μέρες, ο βοηθός του Ραϊμόντ Ντομενέκ, Πιέρ Μανκόβσκι θα βρεθεί τελικά στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα για να παρακολουθήσει τόσο τον 28χρονο επιθετικό των "πράσινων" που θέλει όσο τίποτα να συμπεριληφθεί στην αποστολή των "τρικολόρ" για το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, αλλά και τον αμυντικό των "τζιαλορόσι", Φιλίπ Μεξές.

Τοπίδης (εκπρόσωπος Σισέ): "Προτεραιότητα του η κατάκτηση του τίτλου"

Ο εκπρόσωπος του Τζιμπρίλ Σισέ, Νίκος Τοπίδης με δηλώσεις του στην γαλλική ιστοσελίδα "footmercato.net" έδωσε ένα πρώορο τέλος σε πιθανούς "μνηστήρες" του Γάλλου άσου. Ηδη από την Γαλλιά και την Γερμανία οι φήμες ήθελαν μεγάλους συλλόγους να έχουν στο στόχαστρο τους τον άσο των "πράσινων".

" Προτεραιότητα του Τζιμπρίλ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και διαψεύδω τις φήμες για την Μπορντό και τη Στουτγκάρδη. Δεν θέλουμε να μιλάμε για μεταγραφές. Το ελληνικό πρωτάθλημα τελειώνει νωρίς και θα έχουμε όλο το χρόνο στη συνέχεια για να δούμε τι θα γίνει. Πάντως ο Τζιμπρίλ αισθάνεται καλά στην Ελλάδα".

Ο ατζέντης του Γάλλου σταρ είπε ακόμα πως μεγάλο ρόλο θα παίξει το Τσάμπιονς Λιγκ, λέγοντας: " Σε αντίθεση με όσα λέγονται, το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι δεύτερης διαλογής. Για το λόγο αυτό δεν πιστεύω πως ο Τζιμπρίλ θα έφευγε για να πάει σε μία μέτρια ομάδα, ειδικά αν ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα συμμετέχει απευθείας στους ομίλους, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον Τζιμπρίλ".





































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ