ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νιόπλιας: "Η σεζόν δεν έχει τελειώσει"

Νιόπλιας: "Η σεζόν δεν έχει τελειώσει"
Πατέρας, Νιόπλιας, Ζιλμπέρτο Σίλβα

Μήνυμα από Νιόπλια: "Η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Είμαστε το φαβορί". Λέτο: "Kοντά στο νταμπλ" (v)

" Πρέπει να περιμένουμε το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να πούμε ότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Είμαστε το μεγάλο φαβορί όπως είναι η κατάσταση, αλλά πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό.

Διεκδικούμε ακόμα το Κύπελλο και θέλουμε να το κατακτήσουμε και αυτό. Είναι μια καλή χρονιά για εμάς και θέλουμε να την κάνουμε καλύτερη. Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν προσπαθήσει πολύ και πρέπει να δικαιωθούν οι κόποι τους. Επίσης, πρέπει να προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή χαρά στους οπαδούς μας. Έχουμε πολύ καλό υλικό και εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη χαρές για αυτούς

".

Για το γεγονός πως οι "πράσινοι" έχουν "αγκαλιάσει" τον τίτλο, ο Κοζανίτης τεχνικός τόνισε: " Οι προπονητές πάντα λέμε ότι χρειάζεται δουλειά, όποιες και αν είναι οι συνθήκες. Νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό και δίκαια είμαστε το φαβορί για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αν δούμε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, τις περισσότερες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είμαστε στην πρώτη θέση".

Επίσης δεν παρέλειψε να μιλήσει για την δουλειά και τα αποτελέσματα των Ελλήνων προπονητών, αναφέροντας χαρακτηριστικά: " Απαντήσεις δεν μπορείς να δίνεις, πρέπει να δουλεύεις συνέχεια. Μπορώ να πω ότι οι Έλληνες προπονητές είναι καλά διαβασμένοι. Όταν η Εθνική πήρε το ευρωπαϊκό, η ΟΥΕΦΑ μας προέτρεψε να πάρουμε διπλώματα και να κάνουμε μαθήματα. Αυτό αναβάθμισε τους Έλληνες προπονητές.

Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι από τους ξένους συναδέλφους μας. Αν ήμασταν στο εξωτερικό, θα ήταν αλλιώς. Αυτή τη στιγμή είμαι στην καλύτερη ελληνική ομάδα. Είναι χαρά μας να έρχονται στην Ελλάδα καλοί ξένοι προπονητές και ποδοσφαιριστές. Όχι όμως να φέρνουμε εξυπνάκηδες ή τουρίστες

".

ΜVP ο Κατσούρ

Σε ότι αφορά το παιχνίδι στο Ελληνικό, αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα των Νιόπλια και Καραγεωργίου νίκησε με 4-2 με τον Κώστα Κατσουράνη να βγαίνει MVP.

Από τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκαν οι Τζόρβας, Βύντρα, Κατσουράνης, Νίνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης με την ομάδα των Ελληνων που φορούσε μπλε και οι Τζιμπρίλ Σισέ και Ζιλμπέρτο Σίλβα και με την ομάδα των Ξένων που φορούσαν γκρι, με τον Γάλλο άσο να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα.

Εκδηλωτικός Πατέρας

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα και συνάμα του Παναθηναϊκού έδωσε το παρών στην εκδήλωση. Ο Νικόλας Πατέρας χειροκρότησε αρκετές από τις προσπάθειες του Τζιμπρίλ Σισέ, γέλασε πολύ με το χέρι του Κατσουράνη, εντυπωσιάστηκε με το γκολ του Καραγκούνη (που χειροκρότησε επίσης) ενώ με την λήξη του ματς βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο και αφού έδωσε συγχαρητήρια κυρίως στους παίκτες του "τριφυλλιού" είχε και ένα σύντομο τετ α τετ με τον Νίκο Νιόπλια.

Λέτο: "Είμαστε κοντά στο νταμπλ"

Στην εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση της προσωπικής του ιστοσελίδας, ο Σεμπαστιάν Λέτο δήλωσε ανυπόμονος να τη γεμίσει με φωτογραφίες από την κατάκτηση του νταμπλ, ενώ υπέγραψε αρκετά αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν εκεί.

Ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού απέκτησε πλέον δίαυλο επικοινωνίας με τους φίλους του "τριφυλλιού", καθώς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του sebastianleto.gr θα μπορεί μοιράζεται τις σκέψεις του και τις απόψεις του για νέα που αφορούν τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο.

Επίσης πέρα από την αμφίδρομη επικοινωνία που θα υπάρχει με τους θαυμαστές του, στο σάιτ του φιλοξενούνται φωτογραφίες και βίντεο από την καριέρα του.

Μετά το πέρας της 10λεπτης παρουσίασης, ο 23χρονος αριστεροπόδαρος χαφ, απάντησε σε ερωτήσεις για το νέο σάιτ, το πρωτάθλημα, το κύπελλο ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και τα προγνωστικά του για το Champions League.

" Από την αρχή το πρώτο θέμα είναι η νοοτροπία. Το πως μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Το καλοκαίρι υπήρξε μία ενδυνάμωση της ομάδας και αυτό μας έφερε τώρα μία ανάσα από τον τίτλο και ένα βήμα από τον τελικό του Κυπέλλου. Δεν κάναμε λίγα φέτος, όπως ο αποκλεισμός της Ρόμα, που δεν είναι εύκολο να γίνεται κάθε μέρα", τόνισε αρχικά ο Λέτο.

Για το νέο σάιτ είπε: " Μακάρι τα πρώτα μηνύματα που θα πάρω να είναι αυτά του τίτλου... Θέλω να έχω επικοινωνία με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είναι σημαντικό και θα αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας τόσο με τους φίλους του Παναθηναϊκού όσο και με τους πολλούς φίλους που έχω στην Αργεντινή και την Λανούς".

Όσον αφορά στο ποιο θα είναι το πρώτο μήνυμα που θα γράψει στην ιστοσελίδα, υπογράμμισε: " Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού που από την πρώτη μέρα που είμαι στην ομάδα με έχουν αγκαλιάσει".

Για το αν πιστεύει ότι οι "πράσινοι" θα κάνουν το νταμπλ, δήλωσε: " Μακάρι... Είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση του νταμπλ. θα περιμένουμε λίγες μέρες και μετά θα το "γεμίσω" με φωτογραφίες με τον τίτλο".

Τέλος, έδωσε και τα προγνωστικά του για το Τσάμπιονς Λιγκ: " Πιο δυνατή ομάδα αυτή τη στιγμή είναι η Μπαρτσελόνα, αλλά μου αρέσει όπως παίζει και η Λυών. Θα ήθελα έναν τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες. Θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες, εγώ προτιμώ την Μπαρτσελόνα, γιατί παίζουν παίκτες όπως ο Μέσι και ο Ινιέστα. Θα γίνει ωραίο ματς".

Μόνο στα... ισπανικά ο ΟΣΦΠ

Η ιστοσελίδα του Λέτο περιλαμβάνει πολλά στοιχεία και ανέκδοτες φωτογραφίες από τη ζωή του "πράσινου" άσου. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ελληνική μετάφραση της βιογραφίας του, ο Ολυμπιακός παραλείπεται, εντέχνως, καθώς αναφέρεται σαν "ομάδα του Πειραιά, με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο".

Στην ισπανική έκδοση σημειώνεται ότι μετά τη Λίβερπουλ, ο Λέτο πήγε στον Ολυμπιακό...

Βίντεο από την παρουσίαση του Λέτο





















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ