ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νιόπλιας:"Στόχος οι δύο νίκες"

Νιόπλιας:"Στόχος οι δύο νίκες"
Νιόπλιας, Εθνική νέων

Το σύνθημα για δύο νίκες στα επόμενα παιχνίδια με το Αζερμπαϊτζάν και τα Νησιά Φερόε, έδωσε ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελπίδων.

Ο Νίκος Νιόπλιας με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, αναφέρθηκε στη σημασία που έχουν οι νίκες στους δύο αυτούς αγώνες προκειμένου να διατηρηθούν οι ελπίδες για πρόκριση και χαρακτήρισε πολύ καλό το υλικό που υπάρχει .

"Στις πρώτες κλήσεις μου στηρίχτηκα στις επιλογές του κ. Αποσπόρη, όμως γνωρίζω πολύ καλά τους περισσότερους παίκτες γιατί τους είχα στην Εθνική Νέων.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, δηλαδή οι νίκες και στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια, για να διατηρήσουμε τις ελπίδες πρόκρισης. Ο,τι άλλο αποτέλεσμα φέρουμε θα είναι καταδικαστικό", ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

" Η υπόθεση πρόκριση είναι ήδη δύσκολη, μετά την ήττα στην Κροατία. Οι δύο νίκες θα είναι ευεργετικές και για εμάς τους προπονητές, καθώς θα μας δώσουν πρόσθετη αυτοπεποίθηση.

Επιπλέον, οι παίκτες θα έχουν διαφορετική ψυχολογία, ενώ θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια θα έχουν περισσότερα ματς στα πόδια τους.

Στόχος μου είναι να δούμε κι άλλους παίκτες και να τους δοκιμάσουμε στο μέλλον. Αυτές τις μέρες που είμαι με την ομάδα, έριξα το βάρος σε θέματα τακτικής και στην ψυχολογία, που δεν ήταν στο καλύτερο επίπεδο μετά την βαριά ήττα στην Αθήνα στο φιλικό με την Βουλγαρία. Το υλικό είναι πολύ καλό και είμαι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα επιστρέψει στις επιτυχίες".

Στην προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων στο γήπεδο «Τόφικ Μπαχράμοφ» συμμετείχαν όλοι οι παίκτες που έχουν επιλεγεί στην αποστολή, ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα με το Αζερμπαϊτζάν θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή( 7/9-16:00), οπότε είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση.

Εκτός από τον τραυματια Νίνη στο πρώτο παιχνίδι με το Αζερμπαϊτζάν δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών δεν έχει και ο Ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Αναλυτικά ο όμιλος της Εθνικής
Τρεις αγώνες για τον 1ο προκριματικό όμιλο του EURO 2009 των ελπίδων, όπου μετέχει και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα γίνουν το επόμενο διήμερο. Αύριο η Ιταλία αντιμετωπίζει τα Νησιά Φαρόε, ενώ το Σάββατο, εκτός από τον αγώνα της εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη του Αζερμπαϊτζάν, που θα διεξαχθεί στο Μπακού (16:00 ώρα Ελλάδας), θα γίνει και η συνάντηση της Αλβανίας με την πρωτοπόρο του ομίλου Κροατία.

1ος όμιλος

Ιταλία-Ν. Φαρόε
Αλβανία-Κροατία (8/9)
Αζερμπαϊτζάν-Ελλάδα (8/9)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κροατία 6
Ιταλία 3
Ελλάδα 3
Αλβανία 3
Aζερμπαϊτζάν 0
Ν. Φαρόε 0




























TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ