ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νιόπλιας: "Ταλαιπωρούμε τον εαυτό μας και τον κόσμο"

Νιόπλιας: "Ταλαιπωρούμε τον εαυτό μας και τον κόσμο"
Νιόπλιας, Παναθηναϊκός

Ικανοποιημένος από πρόκριση αλλά όχι από εμφάνιση παικτών ο Νιόπλιας. Παράπονα Σταθόπουλο για ΕΠΟ

Νιόπλιας: "Ταλαιπωρούμε τον εαυτό μας και τον κόσμο"

Προβληματισμένος από την εικόνα αρκετών παικτών του που έχασαν την ευκαιρία που τους έδωσε και λιγότερο για την επιθετική δυστοκία, εμφανίστηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Νίκος Νιόπλιας. Ο 45χρονος τεχνικός απάντησε στις παρακάτω ερωτήσεις:

(Τι κρατάτε από το παιχνίδι): " Πρώτο και σημαντικό η πρόκριση. Υπάρχουν και θετικά στοιχεία από το ματς αλλά και αρνητικά. Μερικές φορές ταλαιπωρούμε τον εαυτό μας και τον κόσμο που έρχεται μέσα στο κρύο.

Θα ήθελα να κάνουμε μια προπόνηση και να παίξουν και άλλοι παίκτες στο ματς αυτό. Δίνουμε περισσότερα και τρέχουμε ανούσια. Ισως στον βωμό του πρωταθλήματος θυσιάζουμε τέτοια ματς και τα παραμελούμε. Ωστόσο σαν προπονητής και από τέτοια ματς βγάζεις συμπεράσματα.

"

(Για το κακό τελείωμα των φάσεων): " Ναι, χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Αυτό είπα για το απλό ποδόσφαιρο και την ταλαιπωρία μας. Είναι καλό να δημιουργείς ευκαιρίες αφού κάποια στιγμή θα έχεις αποτελέσματα. Γιατί αν με μια φάση έβαζες ένα γκολ τότε αυτό κάποια στιγμή θα το "πλήρωνες"."

(Ο Σισέ συνεχίζει να έχει αστοχία σας προβληματίζει αυτό): " Ο Τζιμπρίλ είναι ένας επαγγελματίας που κάνει την αυτοκριτική του και στεναχωριέται. Είναι προσωπικό. Θέλει πολύ να βάλει ένα γκολ και καμιά φορά λειτουργεί νευρικά. Είναι ο γκολτζής μας και καμιά φορά το δικαιούτε. Πιστεύω ότι θα έρθουν τα γκολ. "

(Με εξαίρεση τους Σισέ και Σαλπιγγίδη, άλλοι παίκτες γιατί δεν σκοράρουν): " Δημιουργούμε ευκαιρίες, θα μπούνε και αυτές κάποια στιγμή. Στο ντέρμπι κάναμε πολλές ευκαιρίες και δεν τις τελειώσαμε. Το να κάνεις έξι ευκαιρίες σε ντέρμπι είναι σημαντικό.

Παίρνουμε γκολ από τους Καραγκούνη, Σισέ, Λέτο, Σαλπιγγίδη και Κατσουράνη. Καλό είναι ένας μέσος να πετυχαίνει 8 γκολ για παράδειγμα ωστόσο εγώ θέλω ο επιθετικός μας να σκοράρει. Το μεσοεπιθετικό μας κομμάτι είναι καλό και βαδίζει καλά.

"

(Τι εννοείται και θετικά και αρνητικά στοιχεία που είδατε): " Είδα παίκτες που δεν έχουν να μου αποδείξουν τίποτα και που ήταν εξαιρετικοί και παίκτες που έπρεπε να παίξουν και δεν έδειξαν τίποτα καλό."

(Για εικόνα και απόδοση Σεϊταρίδη): " Ο Γιούρκας είχε καιρό να παίξει. Και θέλαμε να πάρει χρόνο συμμετοχής σ' ένα ματς με ρυθμό."

Στάθης Σταθόπουλος: "Αλλα μηχανάκια η μια ομάδα, άλλα η άλλη"

Παράπονα για την ομοσπονδία και τους όρους που έχει στον θεσμό εξέφρασε ο τεχνικός της Καλλιθέας, Στάθης Σταθόπουλος που έδειξε απόλυτη ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας του στο ΟΑΚΑ.

" Το να βρίσκεται μια ομάδα Γ' κατηγορίας σε μια τέτοια φάση του Κυπέλλου από μόνο του σημαίνει πολλά και φυσικά δύσκολα θα το συναντήσεις και πάλι στα επόμενα χρόνια. Ο θεσμός του Κυπέλλου θεωρώ πως θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον αν αλλάξουν κάποια πράγματα.

Αρχικα, όταν κληθείς να παίξεις στην έδρα του δυνατού δεν έχεις το ελάχιστο που θα έχεις να διεκδικήσεις να πετύχεις κάτι, αν έπαιζες στην έδρα σου. Προσπαθώντας με λίγα φάουλ να πετύχεις ότι καλύτερο δυνατό, αντιμετωπίσαμε τον Παναθηναϊκό. Είμαστε μια μικρή ομάδα σε οικονομικές καταστάσεις σε αντίθεση με τον αντίπαλο. Ακόμα ένα θέμα είναι αυτό των νέων παικτών.

Εμείς ως καταστατικό της Γ'΄Εθνικής πρέπει να χρησιμοποιούμε 6. Αυτό είναι άνισο να εχω δύο στην 11αδα και οι αντίπαλοι κανέναν και θα περίμενα να είχε νόημα αυτό αν υπήρχαν ίσοι όροι και για τους δύο. Και τρίτον, η έδρα όταν υπάρχει διαφορά τάξης μεγέθους στους δύο συλλόγους καλυτερα να παίζεις τέτοια παιχνίδια στην έδρα του θεωρητικά μικρού. Ολα αυτά αναφορικά για την ομοσπονδία.

Αγωνιστικά, τα παιδιά έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια. Στο ματς συμμετείχαν και παίκτες που έπαιξαν στο ματς της Κυριακής και θα παίξουν και πάλι. Τα παιδιά έδωσαν ότι μπορούσαν, έκαναν μια καλή εμφάνιση και ελπίζω να αφήσαμε καλές εντυπώσεις στον κόσμο που είδε το ματς. Εύχομαι στον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους.

Σίγουρα η διάθεση και του προπονητή στο ματς αυτό και των παικτών ήταν να διακριθούν σήμερα. Κόντρα σε μια ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Αντέξαμε πιστεύω στην πίεση των αντιπάλων μας. Ομως άλλα μηχανάκια έχει η μία ομάδα άλλα η άλλη.







"

Εισιτήρια: 5058 - Εισπράξεις: 37425





















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ