ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Νιόπλιας: "Θα πάω στο γλέντι του νταμπλ"

Νιόπλιας: "Θα πάω στο γλέντι του νταμπλ"
Νίκος Νιόπλιας, Παναθηναϊκός

O Νίκος Νιόπλιας δήλωσε πως θα πάει στο γλέντι του νταμπλ και τόνισε πως ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα και όχι η Ευρώπη. Τι είπε για Νίνη, Σκόκο, ρόστερ και την κόντρα με Ντε Μος

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν… αληθινός όπως πάντα και μίλησε για όλα τα ποδοσφαιρικά θέματα, την κριτική που έχει δεχθεί ενώ δεν παρέλειψε να παραδεχθεί τα λάθη που έχει κάνει. Επίσης αναφέρθηκε στον Τεν Κάτε, τον Ντε Μος και τον επερχόμενο τελικό του Κυπέλου hellas online. Τέλος αποκάλυψε πως αν του είχε γίνει πρόταση από την ΑΕΚ πριν από 3 χρόνια θα την είχε δεχθεί.
Για την απουσία του από το γλέντι των παιχτών μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή: " Ήταν ένα γλέντι καθαρά τον παικτών. Τα παιδιά το οργάνωσαν. Μακάρι να πάρουμε και το Κύπελλο και μετά να πάμε όλοι μαζί να γλεντήσουμε."

Βλέποντας βίντεο με αποσπάσματα συνεντεύξεων του: " Ήμουν αληθινός σε όλες τις συνεντεύξεις. Απαντούσα σε όλες τις ποδοσφαιρικές απαντήσεις και δεν έπαιξα κανένα παιχνίδι εντυπώσεων. Θα μπορούσα να κάνω των έξυπνο ειδικά σε θέματα τακτικής αλλά δεν το έκανα. Όπως ήμουν και σαν ποδοσφαιριστής έτσι θέλω και σαν προπονητής, να είμαι ειλικρινής".

Για το αν έκανε λάθη όσο είναι στον πάγκο του Παναθηναϊκού: " Βεβαίως έκανα και λάθη. Για παράδειγμα δεν διαχειρίστηκα καλά τον αγώνα με την Καβάλα. Στο ημίχρονο αδίκησα και το Λέτο και την ομάδα. Αντίθετα με την ΑΕΚ έκανα το καλύτερο κοουτσάρισμα μου και ας μην κερδίσαμε.

Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: "Με τη Σταντάρ δεν έγινε κάποιο λάθος αλλά δώσαμε προτεραιότητα στο πρωτάθλημα καθώς μας είχαν πλησιάσει στους δύο βαθμούς και έπρεπε να νικήσουμε στην Τρίπολη. Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της ομάδας είναι το πρωτάθλημα".

Για την αρνητική στάση του Παύλου Γιαννακόπουλου στο άκουσμα της πρόσληψής του: " Δεν είπε κάτι κακό. Μπορεί να το έλεγα και εγώ. Ήμουν ένας άπειρος προπονητής και σεβαστή η άποψη που εξέφρασε. Δεν με μείωσε σαν άνθρωπο, με έκρινε σαν προπονητή και αυτό είναι πολύ θεμιτό".

Για το αν τον ενοχλούσε η συνεχής σύγκριση με τον Τεν Κάτε: " Μου έκανε καλό που ήμουν στην Παιανία. Ήμουν μακρυά από εφημερίδες και τηλεοράσεις. Μόνο λίγη ενημέρωση είχα από το ίντερνετ γιατί έμπαινα για να δω για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο που μου αρέσει. Το τι έλεγαν για μένα και τον Τεν Κάτε το έμαθα στη Ρώμη, αλλά όχι δεν με ενόχλησε".

Για τα αρνητικά του σχόλια για τον Ντε Μος: " Με πρόσβαλε για όσα είπε. Ήρθε, με κέρδισε, του έδωσα συγχαρητήρια και μετά τη συνέντευξη τύπου με έθιξε. Πιστεύω ότι με στοχοποίησε λόγω του ότι είναι συμπατριώτης του Τεν Κάτε. Δεν θέλω να πω τι ακριβώς έγινε μεταξύ μας".

Για τον τελικό κυπέλλου hellas online: "Αυτή είναι γιορτή για το ποδόσφαιρο γιατί θα υπάρχουν φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες. Αυτό είναι το ωραίο στο ποδόσφαιρο, όχι να βλέπουμε αγώνες με παρουσία οπαδών μόνο μιας ομάδας".

Για το ποιος έχει μεγαλύτερο κίνητρο: " Και οι δύο ομάδες έχουμε μεγάλο κίνητρο. Και εμείς διψάμε όπως και ο Αρης".

Για το τι φοβάται από τον Άρη: " Δεν φοβάμαι κάτι, εγώ θέλω να προετοιμάσω καλύτερα την ομάδα μου. Είμαστε πρωταθλητές, παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε αυτοπεποίθηση από τον τίτλο που μόλις κατακτήσαμε".

Για το το ατού του Αρη για το Σάββατο: "Είναι πιο συγκεντρωμένη ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος. Δεν έχει διαφορές στην ισορροπία άμυνας και επίθεσης".

Για τον Εκτολ Ραούλ Κούπερ: " Όταν έρχονται τέτοιοι προπονητές στην Ελλάδα όλοι κερδίζουμε κάτι. Έχει πάει σε δύο τελικούς Champions League με τη Βαλένθια και σε ένα τελικό Κυπελλούχων με τη Μαγιόρκα, όχι δηλαδή με μεγαθήρια. Αυτό κάτι δείχνει για την ποιότητά του. Μακάρι να έρχονται τέτοιοι προπονητές στη χώρα μας, όπως και αντίστοιχα μεγάλοι παίκτες σαν τον Σίλβα και τον Σισέ".

Για την γκρίνια που ακούγεται για τη μη συχνή χρησιμοποίηση του Νίνη: " Είναι λάθος αυτό, το έχω ακούσει. Πείτε μου ένα παιχνίδι που δεν παίζει, πείτε μου ένα. Δεν έχω φέρει μαζί μου σημειώσεις αλλά θυμάμαι τα πάντα απ' έξω". (σ.σ. Εκείνη την ώρα αρχίζει και απαριθμεί όλες τις φετινές συμμετοχές του Νίνη με κάθε λεπτομέρεια)

Για το ποιοι παίκτες έχουν το ρόλο προπονητή στο γήπεδο: " Υπάρχουν αρκετοί που καθοδηγούν την ομάδα μέσα στο γήπεδο, για παράδειγμα στον τελευταίο αγώνα με τον ΠΑΣ είχαμε τον Κατσουράνη και τον Ζιλμπέρτο. Ο προπονητής δείχνει στον παίκτη ένα πλάνο αλλά από εκεί και πέρα πρέπει και ο ίδιος ο παίκτης να αυτοσχεδιάσει. Αν δεν αυτοσχεδιάζεις είναι χαμένο το ποδόσφαιρο".

Για το αν θέλει το Σκόκο: " Σημασία έχει τι θέλουμε τώρα. Και τώρα θέλουμε το νταμπλ. Όλα πρέπει να γίνονται στην ώρα τους. Αν είμαι μετά στον Παναθηναϊκό θα δούμε τότε τι θέλω".

Για τον αν έπρεπε να πάρει κεντρικό αμυντικό το Γενάρη: " Βάση αποτελέσματος αποδείχτηκε ότι καλώς δεν πήραμε ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή. Φυσικά για να φτιάξεις καλύτερη ομάδα πάντα χρειάζεται κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις όμως τέτοιος παίκτης δε νομίζω ότι υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι η ώρα να μιλάμε για μεταγραφές αλλά πιστεύω πως σε κάθε μεταγραφική περίοδο πρέπει να ανεβαίνεις επίπεδο".


Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα: " Το συμβόλαιό μου τελειώνει στις 30 Μάη. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και η ζωή συνεχίζεται. Μπορεί να πάρεις το νταμπλ και να μη μείνεις ενώ μπορείς να χάσεις το κύπελλο και να παραμείνεις άλλα 5 χρόνια".

Για τις σχέσεις του με τον Κώστα Αντωνίου: " Είναι άριστες και έτσι ακριβώς πρέπει να είναι οι σχέσεις με τον τεχνικό διευθυντή γιατί αυτόν βλέπεις καθημερινά και όχι τους μετόχους".

Για τις εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού: " Δεν μπορώ να κάνω τέτοια συζήτηση, δεν μπορώ να επέμβω σε ένα τέτοιο θέμα. Εγώ ξέρω ότι είμαι 4 μήνες εδώ και ο κόσμος μαζί με τον πρόεδρο ήταν κοντά μας. Είμαστε ένα ωραίο γκρουπ, δεν βλέπω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή".

Για τη γνώμη του για το Σηφάκη: "Η καλύτερη και θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός έκανε μέγα λάθος που δεν τον κράτησε".





































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ