PREMIER LEAGUE

Νιούκαστλ: Οι τάσεις φυγής του Τρίπιερ και η Έβερτον που παραμονεύει

Ο Κίεραν Τρίπιερ με τη φανέλα της Νιούκαστλ
Ο Κίεραν Τρίπιερ με τη φανέλα της Νιούκαστλ © 2024 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Να φύγει από τη Νιούκαστλ θέλει ο Κίεραν Τρίπιερ με την Έβερτον να ενδιαφέρεται θερμά για τον κάνει δικό της.

Ο Κίεραν Τρίπιερ θέλει να φύγει από τη Νιούκαστλ πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, με την Έβερτον να είναι ανάμεσα στους συλλόγους που ενδιαφέρονται να τον κάνουν δικό τους. Ο Τρίπιερ ήταν η πρώτη προσθήκη από τη νέα ιδιοκτησία στο Τάινσαϊντ τον Ιανουάριο του 2022 και έχει παίξει κεντρικό ρόλο στην αγωνιστική άνοδο του συλλόγου.

Όμως ο 33χρονος φουλ-μπακ έμεινε στον πάγκο στη νίκη του Σαββάτου επί της Σαουθάμπτον στην πρεμιέρα της Premier League, αφού ο Έντι Χάουι αποφάσισε να επιλέξει τον Τίνο Λιβραμέντο στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Άγγλος διεθνής είδε επίσης το περιβραχιόνιο του αρχηγού που έχει φορέσει στο μεγαλύτερο μέρος της θητείας του στο Σεντ Τζέιμς Παρκ να παραδίδεται στον Μπρούνο Γκιμαράες.

Ο πρώην αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Τότεναμ, ο οποίος κλείνει τα 34 του χρόνια τον επόμενο μήνα, έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο -υπέγραψε επέκταση την περασμένη σεζόν- αλλά επιθυμεί να εξετάσει νέες ευκαιρίες που θα του προσφέρουν φανέλα βασικού. Η Έβερτον σκοπεύει να ενισχυθεί στο δεξί άκρο της άμυνάς της και έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τη Νιούκαστλ εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για την απόκτησή του ως δανεικό.

Ο προπονητής της Έβερτον, Σον Ντάις γνωρίζει μάλιστα άριστα τον Τρίπιερ καθώς οι δυό τους συνεργάστηκαν στην Μπέρνλι την τριετία 2012-2015. Η Νιούκαστλ απέρριψε το ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου τον Ιανουάριο, ενώ υπήρξαν συζητήσεις για τη μετακίνησή του στη Σαουδική Αραβία, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει κάτι ακόμα.

TAGS PREMIER LEAGUE ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΕΒΕΡΤΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ