PREMIER LEAGUE

Νιούκαστλ - Τότεναμ: Το γκολ των καρακάξων ξύπνησε το ανήμερο θηρίο Κέιν

Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Τότεναμ κόντρα στην Νιούκαστλ για την Premier League)
Ο Χάρι Κέιν πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Τότεναμ κόντρα στην Νιούκαστλ για την Premier League @ 2021 STU FORSTER/ASSOCIATED PRESS

Η αναμέτρηση του "Σεντ Τζέιμσις Παρκ" πήρε φωτιά μέσα σε έξι λεπτά, με την Νιούκαστλ να προηγείται 1-0 με τον Ζοέλιντον στο 28' και την Τότεναμ να έχει κάνει ανατροπή μέχρι το 34' χάρη σε δύο γκολ του αρχισκόρερ της, Χάρι Κέιν (VIDEOS).

Η Νιούκαστλ "χτύπησε" πρώτη στο ματς απέναντι στην Τότεναμ για την 30η αγωνιστική της Premier League, με τους παίκτες του Στιβ Μπρους να πιέζουν ψηλά και να αναγκάζουν εκείνους του Μουρίνιο σε λάθος στην περιοχή τους, για να φτάσει η μπάλα στον Ζοέλιντον που έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή στο 28' και έκανε το 1-0 απέναντι στον εμβρόντητο Λορίς.

Το ευτυχές γεγονός ωστόσο για τους Λονδρέζους είναι πως έχουν στη διάθεσή τους τον Χάρι Κέιν που μπορεί να διορθώνει τις ανορθογραφίες της άμυνας και έτσι έγινε και το απόγευμα της Κυριακής (4/4), με τον Άγγλο διεθνή στράικερ να υπογράφει φαρδιά πλατιά την ανατροπή.

Στο 30' έφερε το ματς στα ίσα με σουτ που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Ντουμπράβκα ενώ στο 34' δέχτηκε ασίστ από τον Εντομπελέ και με συρτό διαγώνιο δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας για το 1-2.


Mε αυτά τα τέρματα μάλιστα έφτασε τα 84 σε εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος σε σύνολο 120 αγώνων, με το νούμερο αυτό να τον φέρνει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας επί εποχής Premier League.

Photo Credits: @ 2021 Stu Forster/Associated Press

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ