LIGUE 1

Νις - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Ο Ντελόρ έβαλε τους Νικαιώτες σε τροχιά Champions League

Ο Ντελόρ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε
Ο Ντελόρ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε @ 2022 DANIEL COLE / AP IMAGES

Η Νις πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν στην έδρα της, επικρατώντας με 1-0, χάρη στο γκολ του Άντι Ντελόρ στο 88ο λεπτό. Ανέβηκαν στη δεύτερη θέση οι Νικαιώτες και περιμένουν.

Η Νις υποδέχθηκε την Παρί Σεν Ζερμέν στην Αλιάνζ Ριβιέρα για την 27η αγωνιστική της Ligue 1, με τους Νικαιώτες να επικρατούν με 1-0, χάρη στο γκολ του Άντι Ντελόρ στο 88ο λεπτό.

Οι παίκτες του Μαουρίσιο Ποτσετίνο ήταν εκείνοι που είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, ωστόσο δεν μπορούσαν με ευκολία να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Μπενίτες. Στο πρώτο ημίχρονο ο Γκουϊρί είχε την πρώτη καλή στιγμή στο έκτο λεπτό, με τον Μπενίτες να σταματάει την προσπάθεια του Ντι Μαρία στο ένατο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι κινήθηκε στο ίδιο μοτίβο, με την Παρί να έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά να είναι ακίνδυνη. Η Νις προειδοποίησε με τον Κλάιφερτ στο 84ο λεπτό, ωστόσο ο Ντελόρ εκτέλεσε τους Παριζιάνους και χάρισε το τρίποντο στη Νις.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Νις ανέβηκε στη δεύτερη θέση και περιμένει το αποτέλεσμα της Μαρσέιγ στο ντέρμπι με τη Μονακό για να μάθει αν θα παραμείνει στη δεύτερη θέση. Νωρίτερα, η Μπρεστ νίκησε τη Λανς στην έδρα της με 1-0, χάρη στο γκολ του Χονορά στο 59ο λεπτό.

Νις: Μπενίτες, Ντανίλιουκ (79' Λοτόμπα), Τοντιμπό, Ντάντε, Μπαρ, Ροσάριο, Λεμινά (70' Σνάιντερλιν), Τουράμ (79' Στενγκς), Κλάιφερτ (86' Μπουντάουι), Ντόλμπεργκ (70' Ντελόρ), Γκουιρί.

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Κέρερ (90' Ντράξλερ), Μαρκίνιος, Ντιαλό, Μπερνάτ, Βαϊνάλντουμ (90+1' Γκιέγ), Περέιρα, Βεράτι, Ντι Μαρία (79' Ικάρντι), Μέσι, Νεϊμάρ.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία της Ligue 1

Επόμενη αγωνιστική

TAGS LIGUE 1 ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ