ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

No Modric, no... party!

No Modric, no... party!

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι... άλλη ομάδα όταν δεν έχει τον Λούκα Μόντριτς στη σύνθεσή της. Δείτε σε αριθμούς πόσο έχει επηρεάσει την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ο τραυματισμός του Κροάτη άσου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πετούσε στο πρώτο μισό της σεζόν που σημείωνε τη μία νίκη μετά την άλλη όμως από την περίοδο των Χριστουγέννων και μετά δείχνει να έχει... εκτροχιαστεί .

Απόδειξη το γεγονός ότι έχει πετάξει 11 βαθμούς από τη 17η αγωνιστική και έπειτα ενώ η τριπλέτα Κριστιάνο Ρονάλντο-Γκάρεθ Μπέιλ-Καρίμ Μπενζεμά μετράει μόλις 15 γκολ μέσα στο 2015, πέντε λιγότερα από όσα έχει πετύχει μόνος του με τη Μπαρτσελόνα ο Λιονέλ Μέσι .

Τί είναι αυτό που έχει αλλάξει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης τους τελευταίους μήνες; Το γεγονός ότι της λείπει ο πλέον δημιουργικός και παραγωγικός παίκτης της στη μεσαία γραμμή, με τον Λούκα Μόντριτς να βρίσκεται στα πιτ από το τέλος του 2014 μετά από τον τραυματισμό του στο Ιταλία-Κροατία και τους επιθετικούς της ομάδας να αισθάνονται όλο και πιο έντονα την απουσία του.

Οι αριθμοί μάλιστα είναι χαρακτηριστικοί: πριν τραυματιστεί ο Λούκα Μόντριτς πετύχαινε κατά μέσο όρο 3.16 γκολ σε κάθε παιχνίδι της ενώ τους μήνες που ο Κροάτης είναι off οι "μερένγκες" έχουν πέσει στα 2,30 γκολ ανά παιχνίδι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ