ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Νοκ-άουτ για 5 εβδομάδες ο Βίντιτς

Νοκ-άουτ για 5 εβδομάδες ο Βίντιτς

Η ΜanUtd στάθηκε άτυχη στο θέμα του τραυματισμού του Νεμάνια Βίντιτς, καθώς θα μείνει εκτός δράσης για 5 εβδομάδες. Επιστροφή σε χρόνο-ρεκόρ για Φέρντιναντ.

Μετά την αποχώρηση του λόγω τραυματισμού στη διάρκεια της πρεμιέρας κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αποχή του από τα γήπεδα για δύο εβδομάδες, όμως τελικά οι φίλοι των "κόκκινων διαβόλων" θα χρειαστεί να κάνουν λίγο παραπάνω υπομονή.

Και αυτό γατί όπως αποκάλυψε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο αρχηγός της ομάδας δεν υπολογίζεται για τις ερχόμενες 4 με 5 εβδομάδες, λόγω προβλήματος στη γάμπα.

Στον αντίποδα, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον έτερο βασικό σέντερ μπακ των πρωταθλητών Αγγλίας, με τον "Φέργκι" να δηλώνει ότι θα επιστρέψει νωρίτερα απ'ότι αρχικά αναμενόταν (6 εβδομάδες) μετά τον τραυματισμό του στο "Χόθορνς".

"Ο Ρίο δεν είναι όσο άσχημα πιστεύαμε και ίσως να είναι έτοιμος για το παιχνίδι μας με την Άρσεναλ", δήλωσε σχετικά, με τον Φέρντιναντ να είναι 100% εκτός από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Τότεναμ την ερχόμενη Δευτέρα (22/8) αλλά να διατηρεί ελπίδες ακόμα και για το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής με την Άρσεναλ στο "Ολντ Τράφορντ" (28/8).

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Φέργκιουσον θα παρατάξει κόντρα στην Τότεναμ μία αμυντική τετράδα η οποία θα αποτελείται στο κέντρο της από τους Τζόουνς και Έβανς και στα άκρα από τους Σμόλινγκ και Εβρά.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ