ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Νοκ άουτ και ο Γκαράι!

Barcelona's Lionel Messi (L) is tackled by Real Madrid's Ezequiel Garay during their Spanish first division soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid April 10 2010.  REUTERS/Paul Hanna (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER IMAGES OF THE DAY)
Barcelona's Lionel Messi (L) is tackled by Real Madrid's Ezequiel Garay during their Spanish first division soccer match at Santiago Bernabeu stadium in Madrid April 10 2010. REUTERS/Paul Hanna (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER IMAGES OF THE DAY) REUTERS

Ο Εζεκιέλ Γκαράι προστέθηκε στη λίστα με τους τραυματίες της Ρεάλ μετά τους Ντιαρά, Πέπε, Κακά και θα μείνει εκτός δράσης για 2 μήνες.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αλλιώς περίμενε την πρώτη προετοιμασία με τους Μερένχες και αλλιώς του έχουν έρθει τα πράγματα με τους απανωτούς τραυματισμούς.

Αυτή τη φορά το νέο θύμα τραυματισμού είναι ο Αργεντίνος Εζεκιέλ Γκαράι που είδε το γόνατό του να "γυρνάει" στο φιλικό κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Ευτυχώς για τον διεθνή αμυντικό, οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι οι σύνδεσμοι στο γόνατό του δεν έχουν πειραχτεί.

Ωστόσο το διάστημα των περίπου 2 μηνών που θα χρειαστεί για να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Βασίλισσας, δεν παύει να είναι σημαντικό. Να σημειωθεί ότι ο Γκαράι στην πρώτη του χρονιά στη Μαδρίτη είχε 20 συμμετοχές και ένα τέρμα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ